IMATGES: la Sandra, la Mireia i tots els nens del menjador "la popa" preparant amb creativitat manualitats de Nadal
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 27 de noviembre de 2015
MENÚ HIVERN: DIVENDRES
1er PLAT. ARRÓS A LA CUBANA AMB OU DUR
Ingredients: arrós, salsa de tomàquet fresc, ou dur
2on PLAT: MOMIES DE SALSITXES AL FORN
Ingredients: salsitxes de pasta de full, formatge, tot fet al forn a 220º
POSTRES: BROWNIE
Ingredients: pastis de xocolata
Complements: pa de llenya en barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge. SANDRA, JULIANA i TERESA
IMATGES: preparant el Nadal
Ingredients: arrós, salsa de tomàquet fresc, ou dur
2on PLAT: MOMIES DE SALSITXES AL FORN
Ingredients: salsitxes de pasta de full, formatge, tot fet al forn a 220º
POSTRES: BROWNIE
Ingredients: pastis de xocolata
Complements: pa de llenya en barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge. SANDRA, JULIANA i TERESA
IMATGES: preparant el Nadal
jueves, 26 de noviembre de 2015
MENÚ TARDOR-HIVERN: DIJOUS
1er PLAT: MONGETES ESTOFADES A LA CATALANA
Ingredients: mongetes blanques, tomàquet, cap de costella sense os,ceba, pastanaga,caldo
2on PLAT: POLLASTRE A LA PLANXA AMB LLIMONA
Ingredients: carn de pollastre, llimona, enciam
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma
Complements: pa de llenya de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: mongetes blanques, tomàquet, cap de costella sense os,ceba, pastanaga,caldo
2on PLAT: POLLASTRE A LA PLANXA AMB LLIMONA
Ingredients: carn de pollastre, llimona, enciam
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma
Complements: pa de llenya de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
miércoles, 25 de noviembre de 2015
MENÚ TARDOR-HIVERN: DIMECRES
1er PLAT: SOPA DE GALETS
Ingredients: pasta de galets, caldo de pollastre
2on PLAT: BACALLÀ AMB SAMFAINA
Ingredients: bacallà, esbarginia, pebrot, carabassó, tomàquet, ceba
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: mandarines
Complements: pa de llenya en barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: pasta de galets, caldo de pollastre
2on PLAT: BACALLÀ AMB SAMFAINA
Ingredients: bacallà, esbarginia, pebrot, carabassó, tomàquet, ceba
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: mandarines
Complements: pa de llenya en barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
martes, 24 de noviembre de 2015
MENÚ TARDOR-HIVERN: DIMARTS
1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA I OU DUR
Ingredients: mongeta tendra, ou, patata bullida
2on PLAT: LLIBRETS DE LLOM AMB PATATES XIP
Ingredients: carn de porc, patates xip
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: làctic
Complements: pa de llenya en barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Imatges:
Ingredients: mongeta tendra, ou, patata bullida
2on PLAT: LLIBRETS DE LLOM AMB PATATES XIP
Ingredients: carn de porc, patates xip
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: làctic
Complements: pa de llenya en barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Imatges:
lunes, 23 de noviembre de 2015
MENÚ TARDOR-HIVERN: DILLUNS
1er PLAT: AMANIDA VERDA CATALANA
Ingredients: enciam roma, pastanaga, blat de moro, olives, catalana, llonganissa de Vic.
2on PLAT: ESPIRALS BOLONYESA
Ingredients; pasta cargolada, salsa de tomàquet, carn de vedella, formatge fresc.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: pera conferencia.
Complements: pa de pagés de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Ingredients: enciam roma, pastanaga, blat de moro, olives, catalana, llonganissa de Vic.
2on PLAT: ESPIRALS BOLONYESA
Ingredients; pasta cargolada, salsa de tomàquet, carn de vedella, formatge fresc.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: pera conferencia.
Complements: pa de pagés de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)