1er PLAT: LLENTIES AMB XORIÇO
2on PLAT: PIT DE POLLASTRE AMB GUARNICIÓ
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 5 de abril de 2019
jueves, 4 de abril de 2019
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: AMANIDA VARIADA
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA AMB PERNIL DOLÇ
POSTRES: MOUSSE DE XOCOLATA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA AMB PERNIL DOLÇ
POSTRES: MOUSSE DE XOCOLATA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
miércoles, 3 de abril de 2019
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: MACARRONS A LA BOLOGNESA
2on PLAT: LLUÇ A LA MENIEUR
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: POMA
CUINA: MIREIA
MONITOERTAGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: LLUÇ A LA MENIEUR
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: POMA
CUINA: MIREIA
MONITOERTAGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
martes, 2 de abril de 2019
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: EMPEDRAT DE CIGRONS
2on PLAT: BISTEC DE VEDELLA A LA PLANXA
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA_TARONJA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: BISTEC DE VEDELLA A LA PLANXA
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA_TARONJA
MENÚ PÍCNIC:
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
lunes, 1 de abril de 2019
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1 er PLAT: ARRÒS A LA CUBANA AMB OU DUR
2on PLAT: ALETES DE POLLASTRE ROSTIDES AMB GUARNICIÓ
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
CUINA: MIREIA, RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: ALETES DE POLLASTRE ROSTIDES AMB GUARNICIÓ
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
CUINA: MIREIA, RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)