El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



jueves, 12 de mayo de 2016

MENÚ PRIMAVERA: DIJOUS

1er PLAT: CREMA DE VERDURES
Ingredients: verdures,carbaçó,pèsols, patata,pastanaga,ceba,formatge.
2on PLAT: TRUITA DE PATATES AMB PA AMB TOMÀQUET
Ingredients: ous pasteuritzats, patates, pa amb tomàquet
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: kiwi

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

miércoles, 11 de mayo de 2016

MENÚ PRIMAVERA: DIMECRES

1er PLAT: AMANIDA VERDA COMPLETA
Ingredients: enciam, olives, tomàquet, formatge, blat de moro,embotit
2on PLAT: BOTIFARRA AMB MONGETES SEQUES
Ingredients: carn de porc, mongetes seques
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Ingredients: làctics

Complements: pa de barra i aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

martes, 10 de mayo de 2016

MENÚ PRIMAVERA: DIMARTS

1er PLAT: MONGETA AMB PATATA BULLIDA
Ingredients; patata bullida, mongeta verda
2on PLAT. LLONÇA LLAMINERA
Ingredients: llonça de porc, amanida
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: poma

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

lunes, 9 de mayo de 2016

MENÚ PLUJÓS DE DILLUNS

1er PLAT: ENSALADILLA RUSA
Ingredients: patata bullida, pesols, ou dur, maionesa
2on PLAT: CROQUETES DE PEIX
Ingredients: croquetes de peix

POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: plàtan

Complements: palets de barra de pa, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA