1er PLAT: CREMA DE VERDURES
Ingredients: verdures,carbaçó,pèsols, patata,pastanaga,ceba,formatge.
2on PLAT: TRUITA DE PATATES AMB PA AMB TOMÀQUET
Ingredients: ous pasteuritzats, patates, pa amb tomàquet
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: kiwi
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
jueves, 12 de mayo de 2016
miércoles, 11 de mayo de 2016
MENÚ PRIMAVERA: DIMECRES
1er PLAT: AMANIDA VERDA COMPLETA
Ingredients: enciam, olives, tomàquet, formatge, blat de moro,embotit
2on PLAT: BOTIFARRA AMB MONGETES SEQUES
Ingredients: carn de porc, mongetes seques
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Ingredients: làctics
Complements: pa de barra i aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: enciam, olives, tomàquet, formatge, blat de moro,embotit
2on PLAT: BOTIFARRA AMB MONGETES SEQUES
Ingredients: carn de porc, mongetes seques
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Ingredients: làctics
Complements: pa de barra i aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
martes, 10 de mayo de 2016
MENÚ PRIMAVERA: DIMARTS
1er PLAT: MONGETA AMB PATATA BULLIDA
Ingredients; patata bullida, mongeta verda
2on PLAT. LLONÇA LLAMINERA
Ingredients: llonça de porc, amanida
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: poma
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients; patata bullida, mongeta verda
2on PLAT. LLONÇA LLAMINERA
Ingredients: llonça de porc, amanida
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: poma
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
lunes, 9 de mayo de 2016
MENÚ PLUJÓS DE DILLUNS
1er PLAT: ENSALADILLA RUSA
Ingredients: patata bullida, pesols, ou dur, maionesa
2on PLAT: CROQUETES DE PEIX
Ingredients: croquetes de peix
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: plàtan
Complements: palets de barra de pa, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: patata bullida, pesols, ou dur, maionesa
2on PLAT: CROQUETES DE PEIX
Ingredients: croquetes de peix
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: plàtan
Complements: palets de barra de pa, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)