1er PLAT: MACARRONS A LA CARBONARA
Ingredients: Pasta macarrons, all, pernil dolç, crema de llet, formatge ratllat.
2on PLAT: ALETES DE POLLASTRE AL AJILLO
Ingredients: Carn de pollastre,pessòls. all, viangre.
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: Sindia, pera, taronja
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: SANDRA, MIREIA, JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
jueves, 14 de junio de 2018
miércoles, 13 de junio de 2018
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: AMANIDA DE PATATA
Ingredients: Patata, tomàquet, olives, tonyina
2on PLAT: LLOM A LA PLANXA AMB MONGETA VERDA SALTEJADA
Ingredients: Carn de porc, mongeta verda.
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: Làctics
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: SANDRA, MIREIA, JULIANA
Ingredients: Patata, tomàquet, olives, tonyina
2on PLAT: LLOM A LA PLANXA AMB MONGETA VERDA SALTEJADA
Ingredients: Carn de porc, mongeta verda.
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: Làctics
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: SANDRA, MIREIA, JULIANA
martes, 12 de junio de 2018
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: COLIFLOR I BROQOLI GRATINAT
Ingredients: Coliflor, broquil, salsa maionesa, formatge
2on PLAT: CROQUETES DE LLUÇ AMB ENCIAM
Ingredients: Croquetes de lluç, enciam
POSTRES: MACEDÒNIA
Ingredients: pera, plàtan, sindia,
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: SANDRA, MIREIA, JULIANA
Ingredients: Coliflor, broquil, salsa maionesa, formatge
2on PLAT: CROQUETES DE LLUÇ AMB ENCIAM
Ingredients: Croquetes de lluç, enciam
POSTRES: MACEDÒNIA
Ingredients: pera, plàtan, sindia,
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: SANDRA, MIREIA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)