1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA
2on PLAT: LLOM A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
CUINA: MIRIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, TERESA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 5 de octubre de 2018
jueves, 4 de octubre de 2018
MENÚ DE LA SETMANA: DIJOUS
1er PLAT: ARRÒS A LA CUBANA AMB OU DUR
2on PLAT: CUIXETES DE POLLASTRE ROSTIDES
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: PRÈSSEC
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, TERESA
2on PLAT: CUIXETES DE POLLASTRE ROSTIDES
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: PRÈSSEC
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, TERESA
miércoles, 3 de octubre de 2018
MENÚ DE LA SETMANA: DIMECRES
1er PLAT: PÈSSOLS AMB PERNIL
2on PLAT: MANDONGUILLES EN SALSA DE TOMÀQUET
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: PERA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, JULIANA, TERESA
2on PLAT: MANDONGUILLES EN SALSA DE TOMÀQUET
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: PERA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, JULIANA, TERESA
martes, 2 de octubre de 2018
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: AMANIDA VARIADA COMPLETA
2on PLAT: ESPAGUETIS A LA BOLONYESA
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: PLÀTAN
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: ESPAGUETIS A LA BOLONYESA
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: PLÀTAN
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
lunes, 1 de octubre de 2018
MENÚ DE LA SETMANA: DILLUNS
1er PLAT: CIGRONS VIDUS AMB OLI D'OLIVA
2on PLAT: BACALLÀ A LA MEL:
Ingredinets: cua de bacallà a la mel amb coliflor saltejada i tomàquet amanit
POSTRES: IOGURT NATURAL
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: BACALLÀ A LA MEL:
Ingredinets: cua de bacallà a la mel amb coliflor saltejada i tomàquet amanit
POSTRES: IOGURT NATURAL
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)