El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 1 de abril de 2016

MENÚ PRIMAVERA: DIVENDRES

1er PLAT: ARRÓS A LA CUBANA AMB OU DUR
Ingredients: arrós blanc, salsa de tomàquet, ou dur
2on PLAT: ALETES DE POLLASTRE ROSTIDES
Ingredients: carn de pollastre
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: mandarines

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

jueves, 31 de marzo de 2016

MENÚ PRIMAVERA: DIJOUS

1er PLAT: ESPAGUETIS ENFILATS
Ingredients: pasta, frankfurt, salsa de tomàquet, formatge ratllat
2on PLAT: LLUÇ A LA ROMANA
Ingredients: xurros de lluç a la romana estil angles " fish and chips"
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: plàtan

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

Imatges: el Joan ahir va posar una nova cistella de bàsquet


miércoles, 30 de marzo de 2016

MENÚ PRIMAVERA: DIMECRES

1er PLAT: PURÉ DE VERDURES
Ingredients: pastanaga, patata, mongeta verda
2on PLAT: QUICHE LORRAINE DE PERNIL I VERDURES
Ingredients:pernil dolç, formatge, ou, ceba, pasta quebrada

POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: pera

Complements: pa de barra i aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge; SANDRA i TERESA

martes, 29 de marzo de 2016

MENÚ PRIMAVERA: DIMARTS

1er PLAT: AMANIDA VERDA VARIADA COMPLERTA
Ingredients: enciam, tomàquet, blat de moro, olives, embotit
2on PLAT: BOTIFARRA AMB MONGETES SEQUES
Ingredients: carn de porc, mongetes seques, tot fet al forn
POSTRES: IOGURT NATURAL DE GUSTOS
Ingredients: làctics

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA