Imatges captades per la Mireia i Sandra; divendres 3 de juny després de dinar........
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 3 de junio de 2016
MENÚ: DIVENDRES
1er PLAT: AMANIDA COMPETA VARIADA
Ingredients: enciam, olives, ceba, pastanaga, cogombre, tomàquet, taronja
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA DE PERNIL AMB DOLÇ
Ingredients: massa de pizza, formatges, pernil amb dolç
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: taronja
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Ingredients: enciam, olives, ceba, pastanaga, cogombre, tomàquet, taronja
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA DE PERNIL AMB DOLÇ
Ingredients: massa de pizza, formatges, pernil amb dolç
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: taronja
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
jueves, 2 de junio de 2016
MENÚ: DIJOUS
1er PLAT: AMANIDA DE PASTA
Ingredients: pasta cargolada, olives, blat de moro, tonyina
2on PLAT: NUGGETS DE POLLASTRE AMB GUARNICIÓ
Ingredients. carn de pollastre, ketchup
POSTRES: IOGURT LÍQUID
Ingredients: iogurt de fresa líquid
Complements: palets de pa, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
MENÚ PÍCNIC:
Ingredients: pasta cargolada, olives, blat de moro, tonyina
2on PLAT: NUGGETS DE POLLASTRE AMB GUARNICIÓ
Ingredients. carn de pollastre, ketchup
Ingredients: iogurt de fresa líquid
Complements: palets de pa, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
MENÚ PÍCNIC:
miércoles, 1 de junio de 2016
MENÚ: DIMECRES
1er PLAT: MONGETES BLANQUES SALTEJADES AMB BACON
Ingredients: mongetes blanques, bacon
2on PLAT: BACALLÀ AMB SAMFAINA
Ingredients: bacallà, tomàquet fresc, ceba, patata
POSTRES: GELATINA
Ingredients: gelatina
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: mongetes blanques, bacon
2on PLAT: BACALLÀ AMB SAMFAINA
Ingredients: bacallà, tomàquet fresc, ceba, patata
POSTRES: GELATINA
Ingredients: gelatina
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
martes, 31 de mayo de 2016
MENÚ PRIMAVERA: DIMARTS
1er PLAT: ARRÓS PIAF
Ingredients: arrós blanc piaf
2on PLAT: MANDONGUILLES A LA JARDINERA
Ingredients: carn de vedella i porc, salsa de tomàquet, sofregit de ceba, api, pastanaga i all
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: pera
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: arrós blanc piaf
2on PLAT: MANDONGUILLES A LA JARDINERA
Ingredients: carn de vedella i porc, salsa de tomàquet, sofregit de ceba, api, pastanaga i all
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: pera
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
lunes, 30 de mayo de 2016
MENÚ PRIMAVERA: DILLUNS
1er PLAT: FIDE-GUAY
Ingredients: fideus a la cassola, butifarra de frankfurt
2on PLAT: POLLASTRE A LA PLANXA
Ingredients: carn de pollastre, tomàquet, olives
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: kiwi
Complements. pa rodó, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge. SANDRA i JULIANA
Ingredients: fideus a la cassola, butifarra de frankfurt
2on PLAT: POLLASTRE A LA PLANXA
Ingredients: carn de pollastre, tomàquet, olives
Ingredients: kiwi
Complements. pa rodó, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge. SANDRA i JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)