El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 10 de marzo de 2017

MENÚ DEL DIA: DIVENDRES

1er PLAT: AMANIDA VARIADA DE COLORS

2on PLAT: BOTIFARRA AMB MONGETES SEQUES

FRUITA DE TEMPORADA: TARONJA

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

jueves, 9 de marzo de 2017

MENÚ DEL DIA: DIJOUS

1er PLAT: ESPAGUETIS AMB FORMATGE i SALSA TOMÀQUET

2on PLAT: CALAMARS A LA ROMANA

POSTRES: IOGURT NATURAL DE GUSTOS

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA

MENÚ PICNIC DIJOUS

PASTA AMB AMANIDA; CALAMARS A LA ROMANA, GELATINA I AIGUA EMBOTELLADA


Cuina: MIREIA

miércoles, 8 de marzo de 2017

MENÚ DEL DIA: DIMECRES

1er PLAT:  ARRÒS PILAF I AMANIDA DE COLORS VERDA


2on PLAT: MANDONGUILLES AMB TOMÀQUET

POSTRES: PERA CONFERÈNCIA

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

martes, 7 de marzo de 2017

ANIVERSARI DE L'ORIOL

l'aniversari de l'Oriol.




MENÚ DEL DIA: DIMARTS

1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA

2on PLAT: POLLASTRE AMB ALL I JULIVERT

POSTRES: FRUITA: mandarina

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA


imatges: avui es l'aniversari de l'Oriol Roig, felicitats !! li hem volgut fer un recordatori



domingo, 5 de marzo de 2017

MENÚ DEL DIA: DILLUNS

1er PLAT: SOPA DE FIDEUS

2on PLAT: LLONÇA LLAMINERA AMB PATATA I TOMÀQUET

POSTRES: FRUITA: PERA CONFERENCIA

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA