1er PLAT: AMANIDA VARIADA DE COLORS
2on PLAT: BOTIFARRA AMB MONGETES SEQUES
FRUITA DE TEMPORADA: TARONJA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 10 de marzo de 2017
jueves, 9 de marzo de 2017
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: ESPAGUETIS AMB FORMATGE i SALSA TOMÀQUET
2on PLAT: CALAMARS A LA ROMANA
POSTRES: IOGURT NATURAL DE GUSTOS
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA
2on PLAT: CALAMARS A LA ROMANA
POSTRES: IOGURT NATURAL DE GUSTOS
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA
miércoles, 8 de marzo de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: ARRÒS PILAF I AMANIDA DE COLORS VERDA
2on PLAT: MANDONGUILLES AMB TOMÀQUET
POSTRES: PERA CONFERÈNCIA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: MANDONGUILLES AMB TOMÀQUET
POSTRES: PERA CONFERÈNCIA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
martes, 7 de marzo de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA
2on PLAT: POLLASTRE AMB ALL I JULIVERT
POSTRES: FRUITA: mandarina
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
imatges: avui es l'aniversari de l'Oriol Roig, felicitats !! li hem volgut fer un recordatori
2on PLAT: POLLASTRE AMB ALL I JULIVERT
POSTRES: FRUITA: mandarina
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
imatges: avui es l'aniversari de l'Oriol Roig, felicitats !! li hem volgut fer un recordatori
domingo, 5 de marzo de 2017
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1er PLAT: SOPA DE FIDEUS
2on PLAT: LLONÇA LLAMINERA AMB PATATA I TOMÀQUET
POSTRES: FRUITA: PERA CONFERENCIA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: LLONÇA LLAMINERA AMB PATATA I TOMÀQUET
POSTRES: FRUITA: PERA CONFERENCIA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)