1er PLAT: AMANIDA DE COLORS COMPLERTA
Ingredients: enciam, fruits secs, pastanaga, kiwi, ou dur, tomàquet, olives, blat de moro, cogombre amb vinagre
2on PLAT: QUICHE LORRAINE
POSTRES: GELATS DE GUSTOS
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 27 de mayo de 2016
jueves, 26 de mayo de 2016
MENÚ PRIMAVERA: DIJOUS
1er PLAT: CIGRONS AMB RAIG D'OLI
Ingredients: cigrons, oli d'oliva
2on PLAT: PANGA AL ALL CREMAT
Ingredients: peix panga, pastanagues confitades.
POSTRES: IOGURT
Ingredients: iogurt líquid de maduixa
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA i TERESA
Ingredients: cigrons, oli d'oliva
2on PLAT: PANGA AL ALL CREMAT
Ingredients: peix panga, pastanagues confitades.
POSTRES: IOGURT
Ingredients: iogurt líquid de maduixa
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA i TERESA
miércoles, 25 de mayo de 2016
MENÚ PRIMAVERA. DIMECRES
1er PLAT: AMANIDA D'ARRÒS
Ingredients: arròs, tonyina, blat de moro, olives, cogombre en vinagre, sal, oli, pernil dolç, poma
2on PLAT: PERNIL AMB CANARI AMB GUARNICIÓ
Ingredients: pernil canari a la planxa, orenga, amanida de tomàquet i pastanaga
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: pera
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: arròs, tonyina, blat de moro, olives, cogombre en vinagre, sal, oli, pernil dolç, poma
2on PLAT: PERNIL AMB CANARI AMB GUARNICIÓ
Ingredients: pernil canari a la planxa, orenga, amanida de tomàquet i pastanaga
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: pera
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
martes, 24 de mayo de 2016
MENÚ PRIMAVERA : DIMARTS
1er PLAT: MENESTRA DE VERDURES
Ingredients: patata, pèsols, pastanaga, carxofes
2on PLAT: SALSITXES DE POLLASTRE AMB TOMÀQUET
Ingredients: carn de pollastre, salsa de tomàquet
POSTRES: NATILLES
Ingredients: làctics
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: patata, pèsols, pastanaga, carxofes
2on PLAT: SALSITXES DE POLLASTRE AMB TOMÀQUET
Ingredients: carn de pollastre, salsa de tomàquet
POSTRES: NATILLES
Ingredients: làctics
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
lunes, 23 de mayo de 2016
MENÚ PRIMAVERA: DILLUNS
1er PLAT: MACARRONS AMB TOMÀQUET I ORENGA
Ingredients: pasta de macarrons, salsa de tomàquet, orenga, formatge ratllat
2on PLAT: LLOM A LA PLANXA AMB ALL I JULIVERT
Ingredients: carn de porc, all, julivert
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients; plàtan
Cuina: MIREIA
Monitoratge; SANDRA i JULIANA
Ingredients: pasta de macarrons, salsa de tomàquet, orenga, formatge ratllat
2on PLAT: LLOM A LA PLANXA AMB ALL I JULIVERT
Ingredients: carn de porc, all, julivert
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients; plàtan
Cuina: MIREIA
Monitoratge; SANDRA i JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)