COM EXPLICAVEM AHIR PEL TEMA DELS ANIVERSARIS: AVUI FELICITEM I DESITGEM AL MATEU QUE PASSI UN MOLT BON DIA I QUE LI VAGI MOLT BE EL PROPER ANY A CASTELLTERÇOL.
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 5 de mayo de 2017
MENÚ DEL DIA: DIVENDRES
1er PLAT: MACARRONS AMB SALSA DE TOMÀQUET FRESC I TONYINA
2on PLAT: AMANIDA DE COLORS
POSTRES: GELATINA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: AMANIDA DE COLORS
POSTRES: GELATINA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
jueves, 4 de mayo de 2017
ANIVERSARI
DURANT EL CURS EN EL MENJADOR ESCOLAR CELEBREM ELS ANIVERSARIS DELS NOIS I NOIES QUE JA ES L'ÚLTIM CURS QUE ES QUEDEN A CASTELLCIR: per això avui felicitem al PAU COMELLES pel seu aniversari i desitgem que els hi vagi tot molt bé els propers anys a CASTELLTERÇOL
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT. RISOTTO DE BOLETS AMB PARMESÀ
2on PLAT: LLUÇ AL ALL CREMAT AMB ESPINACS
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: LLUÇ AL ALL CREMAT AMB ESPINACS
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
miércoles, 3 de mayo de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: CREMA DE VERDURES AMB CRISPETES
2on PLAT: CROQUETES DE POLLASTRE AMB ENCIAM I OLIVES
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: POMA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: CROQUETES DE POLLASTRE AMB ENCIAM I OLIVES
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: POMA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
martes, 2 de mayo de 2017
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA
2on PLAT: SALSITXES ROSTIDES AMB ENCIAM I OLIVES
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: TARONJA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: TARONJA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
MES DE MAIG
Durant el mes d'abril hem posat en el Menú Escolar més productes de proximitat, en aquest mes de MAIG ho fem amb els productes de VEGETALIA.
Agraïm a l'equip de vegetalia per la confiança que ens han tingut i pels productes que elaboren.
Suscribirse a:
Entradas (Atom)