El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 5 de mayo de 2017

ANIVERSARI

COM EXPLICAVEM AHIR PEL TEMA DELS ANIVERSARIS: AVUI FELICITEM I DESITGEM AL MATEU QUE PASSI UN MOLT BON DIA I QUE LI VAGI MOLT BE EL PROPER ANY A CASTELLTERÇOL.







MENÚ DEL DIA: DIVENDRES

1er PLAT: MACARRONS AMB SALSA DE TOMÀQUET FRESC I TONYINA

2on PLAT: AMANIDA DE COLORS

POSTRES: GELATINA

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

jueves, 4 de mayo de 2017

ANIVERSARI

DURANT EL CURS EN EL MENJADOR ESCOLAR CELEBREM ELS ANIVERSARIS DELS NOIS I NOIES QUE JA ES L'ÚLTIM CURS QUE ES QUEDEN A CASTELLCIR: per això avui felicitem al PAU COMELLES pel seu aniversari i desitgem que els hi vagi tot molt bé els propers anys a CASTELLTERÇOL







MENÚ DEL DIA: DIJOUS

1er PLAT. RISOTTO DE BOLETS AMB PARMESÀ

2on PLAT: LLUÇ AL ALL CREMAT AMB ESPINACS

POSTRES: IOGURT DE GUSTOS

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

miércoles, 3 de mayo de 2017

MENÚ DEL DIA: DIMECRES

1er PLAT: CREMA DE VERDURES AMB CRISPETES

2on PLAT: CROQUETES DE POLLASTRE AMB ENCIAM I OLIVES

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: POMA

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

martes, 2 de mayo de 2017

MENÚ DEL DIA: DILLUNS

1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA

2on PLAT: SALSITXES ROSTIDES AMB ENCIAM I OLIVES

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: TARONJA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

MES DE MAIG

Durant el mes d'abril hem posat en el Menú Escolar més productes de proximitat, en aquest mes de MAIG ho fem amb els productes de VEGETALIA.
Agraïm a l'equip de vegetalia per la confiança que ens han tingut i pels productes que elaboren.