1er PLAT: LLENTIES AMB XORIÇO
2on PLAT: BACALLÀ A LA MEL
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
CUINA: MIREIA
MONITORTAGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 8 de febrero de 2019
jueves, 7 de febrero de 2019
MNEÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: SOPA DE FIDEUS I ARRÒS
2on PLAT: LLOM AMB SALSA DE TOMÀQUET
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: TARONJA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: LLOM AMB SALSA DE TOMÀQUET
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: TARONJA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
miércoles, 6 de febrero de 2019
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: AMANIDA CATALANA COMPLETA
2on PLAT: BUTIFARRA AMB PATATES CHIP
POSTRES: FRUITA DE TREMPORADA: PERA
CUINA: MIERIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: BUTIFARRA AMB PATATES CHIP
POSTRES: FRUITA DE TREMPORADA: PERA
CUINA: MIERIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
martes, 5 de febrero de 2019
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: ESPAGUETIS ENFILATS
2on PLAT: TRUITA A LA FRANCESA AMB PA AMB TOMÀQUET
POSTRES: NATILLA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: TRUITA A LA FRANCESA AMB PA AMB TOMÀQUET
POSTRES: NATILLA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
lunes, 4 de febrero de 2019
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1er PLAT: CREMA DE PASTANAGA
2on PLAT: CONTRA CUIXA DE POLLASTRE AMB GUARNICIÓ
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: CONTRA CUIXA DE POLLASTRE AMB GUARNICIÓ
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)