El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 24 de julio de 2015

MENÚ D'ESTIU: DIVENDRES

1er PLAT: AMANIDA DE COLORS.
Ingredients: Enciam, blat de moro, ceba de fogueres, tomàquet, mozzarella, pastanaga, pipas pelades, ou d'ur, tot amb vinagreta de caramelo.
2on PLAT: PIZZA QUATRE FORMATGES.
Ingredients: Massa de pizza, quatre formatges, tomàquet, cheedar, mozzarella, gruyere, emental, orenga.
POSTRES: GELATS.
Ingredients: Llimona.


Cuina: MIREIA
Monitoratge: ÙRSULA i TERESA


Complements: Pà rodó, aigua embotellada, fruita.

Imatges:


jueves, 23 de julio de 2015

MENÚ D'ESTIU: DIJOUS

1er PLAT: ARRÓS "TRES DELICIAS"
Ingredients: Arrós blanc, pèssols, gambes,truita.
2on PLAT: LLUÇ A LA ROMANA AMB PURÉ DE PATATA NATURAL I AMANIDA CHERRY
Ingredients: Peix lluç sense espines, puré de patates natural, amanida cherry, formatge i orenga.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS: 
Ingredients: Plàtan


Cuina: MIREIA
Monitoratge: ÙRSULA i TERESA

miércoles, 22 de julio de 2015

MENÚ D'ESTIU: DIMECRES

1er PLAT: AMANIDA VARIADA COMPLETA.
Ingredients: Enciam, tomàquet de montserrat, pastanaga, blat de moro, pipes pelades, rabes, ceba de figueres, frankfurt.
2on PLAT: BUTIFARRA AMB SEQUES.
Ingredients: Carn de porc, mogetes seques, bacon, alls.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Sindia.

Cuina: Mireia.
Monitoratge: ÙRSULA i TERESA.

martes, 21 de julio de 2015

MENÚ D'ESTIU: DIMARTS

1er PLAT: SALPICÓ DE COGOMBRE AMB TOMÀQUET DE MONTSERRAT.
Ingredients: Cogombre, Tomàquets de montserrat, pastanaga i pebrot.
2on PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA I OU D'UR RATLLAT.
Ingredients: Mongeta verda, patata, ou d'ur.
POSTRES: PASTÍS DE XOCOLATA AMB NATA.
Ingredients: Patís de Xocolata, nata.


Cuina: MIREIA.
Monitiratge: ÙRSULA i TERESA

Complements: Pà rodó, Aigua embotellada, Fruita.

Imatges:


lunes, 20 de julio de 2015

MENÚ D'ESTIU: DILLUNS

1er PLAT: AMANIDA DE PASTA D'ESTIU.
Ingredients: Pasta de llaçest, tomàquet, olives, blat de moro, tonyina, ceba, pebrot vermell, rabes, pastanaga.
2on PLAT: LLOM AMB SALSA DE TOMÀQUET.
Ingredients: Llom de dos colors, salsa de tomàquet natural amb sofregit, combinat de patates.
POSTRES: IOGURT NATURAL.
Ingredients: Làctics.

Cuina: MIREIA
Monitoratge: ÙRSULA i TERESA