1er PLAT: AMANIDA VARIADA COMPLETA
Ingredients: enciam roma, olives, tomàquet, blat de moro torrat, pebrot, poma, llenties, pastanaga, vinagreta de mel
2on PLAT: EMPANADA DE TONYINA
Ingredients: massa de pa, tonyina, pebrot, ceba
POSTRES: IOGURT NATURAL DE GUSTOS
Ingredients: làctics
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 26 de febrero de 2016
jueves, 25 de febrero de 2016
MENÚ HIVERN: DIJOUS
1er PLAT: PÈSOLS SALTEJATS AMB PERNIL I OLI DE MENTA
Ingredients: pèsols, pernil, oli de menta
2on PLAT: BISTEC DE VEDELLA A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de vedella, pastanagues baby, patata al ajillo
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS: POMA
Ingredients: poma
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: pèsols, pernil, oli de menta
2on PLAT: BISTEC DE VEDELLA A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de vedella, pastanagues baby, patata al ajillo
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS: POMA
Ingredients: poma
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
miércoles, 24 de febrero de 2016
MENÚ HIVERN: DIMECRES
1er PLAT: AMANIDA DE COLORS
Ingredients: pastanaga, ou dur, enciam, blat de moro, formatge, tomàquet
2on PLAT: CANELONS DE ROSTIT
Ingredients: pasta de canelons, carn
POSTRES: NATILLES DE XOCOLATA
Ingredients: xocolata 70%
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: pastanaga, ou dur, enciam, blat de moro, formatge, tomàquet
2on PLAT: CANELONS DE ROSTIT
Ingredients: pasta de canelons, carn
POSTRES: NATILLES DE XOCOLATA
Ingredients: xocolata 70%
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
martes, 23 de febrero de 2016
MENÚ HIVERN: DIMARTS
1er PLAT: ARRÓS TRES DELCIES
Ingredients: arrós amb complements
2on PLAT: CALAMARS A LA ROMANA
Ingredients: calamars romana
POSTRES: GELATINA
Ingredients: gelatina de fruites, multi fruites
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIRIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: arrós amb complements
2on PLAT: CALAMARS A LA ROMANA
Ingredients: calamars romana
POSTRES: GELATINA
Ingredients: gelatina de fruites, multi fruites
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIRIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
lunes, 22 de febrero de 2016
MENÚ HIVERN: DILLUNS
1er PLAT: PASTA A LA BOLOGNESA AMB TONYINA
Ingredients: espaguetis, salsa de tomàquet fresc, formatge, tonyina
2on PLAT: ALETES DE POLLASTRE AL AJILLO
Ingredients: carn de pollastre
POSTRES; FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: plàtan
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Ingredients: espaguetis, salsa de tomàquet fresc, formatge, tonyina
2on PLAT: ALETES DE POLLASTRE AL AJILLO
Ingredients: carn de pollastre
POSTRES; FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: plàtan
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)