1er PLAT: MACARRONS A LA BOLOGNESA.
Ingredienst: pasta macarrons, tonyina, ceba, olives, formatge, tomàquet.
2on PLAT: CONTRA CUIXA DE POLLASTRE A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: carn de pollastre deshosat a la planxa amb verduretes de tardor.
POSTRES: NATILLES TRES XOCOLATES
Ingredients: llet, sucre, xocolata amarga, ous, vainilla, maizena
COMPLEMENTS: panet de viena, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 23 de octubre de 2015
jueves, 22 de octubre de 2015
MENÚ TARDOR: DIJOUS
1er PLAT: MONGETA TENDRA AL VAPOR.
Ingredients: mongeta verda, pastanaga.
2on PLAT: PERNIL CANARIO AL FORN AMB HERBES AROMÀTIQUES.
Ingredients: pernil, orenga, arrós, blat de moro
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Pera
Complements: panet de viena, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: mongeta verda, pastanaga.
2on PLAT: PERNIL CANARIO AL FORN AMB HERBES AROMÀTIQUES.
Ingredients: pernil, orenga, arrós, blat de moro
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Pera
Complements: panet de viena, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
miércoles, 21 de octubre de 2015
MENÚ TARDOR: DIMECRES
1er PLAT: SOPA AMB PASTA.
Ingredients: Caldo de pollastre, pasta de cargolins.
2on PLAT: BACALLÀ AMB SAMFAINA.
Ingredients: Bacallà, pebrot verd, pebrot vermell, ceba, esberginia, carbaçó, tomàquet
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Poma
Complements: Panet de viena, Aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: Caldo de pollastre, pasta de cargolins.
2on PLAT: BACALLÀ AMB SAMFAINA.
Ingredients: Bacallà, pebrot verd, pebrot vermell, ceba, esberginia, carbaçó, tomàquet
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Poma
Complements: Panet de viena, Aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
martes, 20 de octubre de 2015
MENÚ TARDOR: DIMARTS
1er PLAT: AMANIDA VERDA COMPLERTA
Ingredients: enciam roma, pastanaga, blat de moro, cebs, ou dur, poma, patata bullida, olives, vinegreta de mel.
2on PLAT: CANELONS DE ROSTIT
Ingredients: carn de vedella,pasta de canaló, llet, mantega, farina, nou moscada, formatge.
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: Làctic
Complements: panet de viena, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: enciam roma, pastanaga, blat de moro, cebs, ou dur, poma, patata bullida, olives, vinegreta de mel.
2on PLAT: CANELONS DE ROSTIT
Ingredients: carn de vedella,pasta de canaló, llet, mantega, farina, nou moscada, formatge.
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: Làctic
Complements: panet de viena, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
lunes, 19 de octubre de 2015
MENÚ TARDOR: DILLUNS
1er PLAT: ARRÓS A LA CUBANA AMB OU DUR.
Ingredients: arrós blanc, salsa de tomàquet fresc, ou dur
2on PLAT: LLOM ARREBOSSAT AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: Carn de porc, patates al caliu.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Mandarines.
Complements: Pà de viena, Aigua embotellada.
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Ingredients: arrós blanc, salsa de tomàquet fresc, ou dur
2on PLAT: LLOM ARREBOSSAT AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: Carn de porc, patates al caliu.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Mandarines.
Complements: Pà de viena, Aigua embotellada.
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)