El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 22 de mayo de 2015

EL MENÚ DEL DIVENDRES

1er PLAT: LLENTIES GUISSADES AMB SOFREGIT DE TOMÀQUET.
Ingredients: Llenties, tomàquet.
2on PLAT: SALSITXES A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: carn de porc, blat de moro, pastanaga.
POSTES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: Mandarines

jueves, 21 de mayo de 2015

EL MENÚ DEL DIJOUS

1er PLAT: AMANIDA VERDA COMPLETA.
Ingredients: Enciam, olives, tomàquet, blat de moro.
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA
Ingredients: Massa de pizza, formatge, pernil amb dolç.

POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: POMA

miércoles, 20 de mayo de 2015

EL MENÚ DEL DIMECRES

1er PLAT: ARRÓS BLANC AMB TOMÀQUET I TONYINA.
Ingredienst: Arrós blanc, tomàquets, tonyina, blat de moro.
2on PLAT: PEIX AMB PATATA BULLIDA.
Ingredients: Peix al forn, patata bullida
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Pera

martes, 19 de mayo de 2015

EL MENÚ DEL DIMARTS

1er PLAT: PESSOLS I PATATA.
Ingredients: Patata bullida amb pessols.
2on PLAT: POLLASTRE ARREBOSSAT AMB AMANIDA.
Ingredients: carn de pollastre, tomàquet, enciam, olives, blat de moro.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: POMA