El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 20 de marzo de 2015

EL MENÚ DEL DIVENDRES

1er PLAT: CIGRONS AMB PASTANAGA
Ingredients: .Cigrons, pastanaga
2on PLAT: SALSITXES A LA PLANXA AMB BLAT DE MORO.
Ingredients: .Carn de porc, blat de moro, pastanaga
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: Mandarines

Complements: Pa i aigua embotellada


jueves, 19 de marzo de 2015

EL MENÚ DEL DIJOUS

1er PLAT: AMANIDA COMPLETA
Ingredientsenciam, tomàquet, olives, tonyina, blat de moro.
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA
Ingredients: Massa de pizza, tomàquet, formatges, pernil dolç.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: Pera

Complements: Pa i aigua embotellada

miércoles, 18 de marzo de 2015

EL MENÚ DEL DIMECRES

1er PLAT: AMANIDA D'ARRÒS AMB TOMÀQUET, OLIVES I TONYINA
Ingredients: arròs blanc, tomàquet fresc, olives, tonyina.
2on PLAT: LLUÇ AL FORN AMB PATATES
Ingredients: peix lluç, patates
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS: 
Ingredients: Taronja
Complements: Pa i aigua embotellada

martes, 17 de marzo de 2015

EL MENÚ DEL DIMARTS

1er PLAT:PESOLS I PATATA
Ingredients:Pesols, patata bullida
2on PLAT:POLLASTRE ARREBOSSAT AMB ENCIAM TOMÀQUET I OLIVES
Ingredients:Carn de pollastre, enciam, tomàquet, olives
POSTRES: IOGURT
Ingredients:Iogurt

Complements: Pa, Aigua embotellada.