1er PLAT: AMANIDA COMPLETA
Ingredients: Encaim, ceba tendra, pastanaga, tomàquet, cogombre, blat de moror, pèssols, ou dur, meló.
2on PLAT: LASANYA DE TONYINA
Ingredients: Pa de motlle, tonyina, salsa de tomàquet fresc natural, olives farcides, orenga, bechemel, formatge per gratinar
POSTRES: GELAT
Ingredients: Gelat nata i xoco, galeta
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: SANDRA, MIREIA, JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 8 de junio de 2018
jueves, 7 de junio de 2018
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: EMPEDRAT DE MONGETA BLANCA
Ingredients: Mongeta blanca, formatge, pernil pais, 3 tipus de pebrot, ceba tendra, olives
2on PLAT: TRUITA DE CEBA CRUIXENT AMB AMANIDA
Ingredients: Ous pasteuritzats, ceba, amanida de cherry i cogombre
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: Plàtan
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: SANDRA, MIREIA,JULIANA.
Ingredients: Mongeta blanca, formatge, pernil pais, 3 tipus de pebrot, ceba tendra, olives
2on PLAT: TRUITA DE CEBA CRUIXENT AMB AMANIDA
Ingredients: Ous pasteuritzats, ceba, amanida de cherry i cogombre
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: Plàtan
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: SANDRA, MIREIA,JULIANA.
miércoles, 6 de junio de 2018
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: PÈSSOLS AMB PATATA
Ingredients: Pèssols, patata bullida
2on PLAT: PIT DE GALL D'INDI A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: Carn de pollastre, enciam, poma
POSTRES: LÀCTICS
Ingredients: Iogurt natural
CUINA: MIREIA
MONITORTAGE: SANDRA, MIREIA, JULIANA
Ingredients: Pèssols, patata bullida
2on PLAT: PIT DE GALL D'INDI A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: Carn de pollastre, enciam, poma
POSTRES: LÀCTICS
Ingredients: Iogurt natural
CUINA: MIREIA
MONITORTAGE: SANDRA, MIREIA, JULIANA
martes, 5 de junio de 2018
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: ARRÒS BALNC AMB SALSA DE TOMÀQUET I OU DUR
Ingredients: Arròs basmatic, tomàquet natural fresc, ou dur
2on PLAT: FILET DE BACALLÀ:
Ingredients: Filet net de bacallà d'alaska cuinat al forn a baixa temparatura, ceba, alls i romaní
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
INGREDIENTS: Pera
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: SANDRA, MIREIA, JULIANA
Ingredients: Arròs basmatic, tomàquet natural fresc, ou dur
2on PLAT: FILET DE BACALLÀ:
Ingredients: Filet net de bacallà d'alaska cuinat al forn a baixa temparatura, ceba, alls i romaní
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
INGREDIENTS: Pera
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: SANDRA, MIREIA, JULIANA
lunes, 4 de junio de 2018
MENÚ DEL DIA: DILLUNS DE PÍCNIC
1er ÀPAT: AMANIDA DE PASTA DE COLORS
Ingredients: Pasta de colors,cranc, blat de moro, olives, sal, oli d'oliva.
2on ÀPAT: NUGGETS DE POLLASTRE
Ingredients: Pollastre, 6 peces
POSTRES: POMA
COMPLEMENTS: AIGUA
Ingredients: Pasta de colors,cranc, blat de moro, olives, sal, oli d'oliva.
2on ÀPAT: NUGGETS DE POLLASTRE
Ingredients: Pollastre, 6 peces
POSTRES: POMA
COMPLEMENTS: AIGUA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)