El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 3 de julio de 2015

MENÚ D'ESTIU: DIVENDRES

1er PLAT: AMANIDA COMPLERTA.
Ingredients: Enciam, olives, tomàquet, blat de moro, pernil amb dolç, pastanaga,vinegreta de llimona, pipes
2on PLAT: EMPANADA GALLEGA.
Ingredients: Farina, aigua, ou, oli, tonyina, pebrot, ceba, tomàquet.


POSTRES: GELAT
Ingredients: Gelat Llimona. 

Complements: Pà rodó, aigua embotellada, fruita

Cuina: MIREIA
Monitoratge: ÚRSULA i TERESA


jueves, 2 de julio de 2015

MENÚ D'ESTIU: DIJOUS

1er PLAT: AMANIDA D'ENCIAM I POLLASTRE.
Ingredients: Enciam, pastanaga, pit de pollastre a la planxa, vinegreta de mel.
2on PLAT: ARRÓS A LA CUBANA
Ingredients: Arrós basmatic, tonyina, ou d'ur, tomàquet
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Plàtan


Cuina: MIREIA
Monitoratge: ÚRSULA i TERESA.


Imatges:




miércoles, 1 de julio de 2015

MENÚ D'ESTIU: DIMECRES

1er PLAT: AMANIDA DE PATATA 
Ingredients: Patata, tonyina, blat de moro, olives, tomàquet, pastanaga natural i vinagreta.
2on PLAT: LLIBRETS DE LLOM ARREBOSSATS.
Ingredients: Carn de Llom, pernil amb dolç, formatge emmental, llet, pa ratllat.
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: Làctis

Complements: Pa rodó; Aigua embotellada; Fruita.


Cuina: Mireia.
Monitoratge: Ursula i Teresa


Menjant:



martes, 30 de junio de 2015

MENÚ D'ESTIU: DIMARTS

1er PLAT: MACARRONS A LA BOLOGNESA.
Ingredients: Pasta macarrons, carn de vedella, salsa de tomàquet fresc, orenga.
2on PLAT: PANGA A LA MENIEUR.
Ingredients: Peix Panga, tomàquet concase.
POSTRES: MECEDONIA.
Ingredients: Meló, Sindia, Mandarina.

Complements: Pa rodó; Aigua embotellada, Fruita.


Cuina: MIREIA 
Monitoratge: URSULA i TERESA


lunes, 29 de junio de 2015

MENÚ D'ESTIU: DILLUNS

PLAT COMBINAT D'ESTIU: ENSALADILLA RUSSA AMB TONYINA I CROQUETES DE POLLASTRE.
Ingredients:Ensaladilla russa, tonyina, ou d'ur, olives, maionesa. Picos de pa. croquetes de pollastre amb coctel de patates.
POSTRES: FLAM D'OU AMB NATA
Ingredients: Flam d'ou al bany maria, nata 
Complements: Pa rodó; aligua embotellada, fruita.

Cuina: MIREIA  
Monitoratge: URSULA i TERESA