1er PLAT: ARRÓS AMB VERDURES I SOJA.
Ingredients: arrós, carbassó, ceba, pastanaga, pebrot, xampinyons, salsa de soja.
2on PLAT: BISTEC DE VEDELLA AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: carn de vedella, enciam, olives
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA.
Ingredients: meló, poma, mandarina.
Complements: Pa rodó, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitiratge: SANDRA i TERESA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
jueves, 8 de octubre de 2015
miércoles, 7 de octubre de 2015
MENÚ DE TARDOR: DIMECRES
1er PLAT: SOPA DE GALETS DE CAMPRODON.
Ingredients: pasta de galets, caldo de Nadal.
2on PLAT: LLONÇA LLAMINERA AMB ESBERGINIA PARMESANA.
Ingredients: llonça de porc, esberginia, tomàquet, parmesà.
POSTRES: IOGURT NATURAL.
Ingredients: làctic.
Complements: Pà rodó, Aigua embotellada.
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: pasta de galets, caldo de Nadal.
2on PLAT: LLONÇA LLAMINERA AMB ESBERGINIA PARMESANA.
Ingredients: llonça de porc, esberginia, tomàquet, parmesà.
POSTRES: IOGURT NATURAL.
Ingredients: làctic.
Complements: Pà rodó, Aigua embotellada.
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
martes, 6 de octubre de 2015
MENÚ TARDOR: DIMARTS
1er PLAT: LLENTIES AMB XORIÇO.
Ingredients: Llenties, xoriço, ceba, patates, pastanaga, caldo d'au.
2on PLAT: PIT DE POLLASTRE AL FORNA AMB CEREALS.
Ingredients: Pit de pollastre cruixent al forn macerat amb fines herbes, farina, ou i crispis de kellogs.
POSTRES: MACEDÒNIA DE FRUITA.
Ingredients: Pinya, Prèssec amb almibar.
Complements: Pà rodò, Aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: Llenties, xoriço, ceba, patates, pastanaga, caldo d'au.
2on PLAT: PIT DE POLLASTRE AL FORNA AMB CEREALS.
Ingredients: Pit de pollastre cruixent al forn macerat amb fines herbes, farina, ou i crispis de kellogs.
POSTRES: MACEDÒNIA DE FRUITA.
Ingredients: Pinya, Prèssec amb almibar.
Complements: Pà rodò, Aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
lunes, 5 de octubre de 2015
MENÚ TARDOR: DILLUNS
1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA I OU DUR.
Ingredienst: Mongeta tendra amb patata i ou dur.
2on PLAT: HAMBURGUESA DE VEDELLA ECO DE LA VALL-LLOSANA.
Ingredients: Carn de vedella ecològica de la Vall-llosana, amb amanida d'enciam roma, blat de moro i olives farcides
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Poma
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA.
Complements: Pà rodó, aigua embotellada.
Ingredienst: Mongeta tendra amb patata i ou dur.
2on PLAT: HAMBURGUESA DE VEDELLA ECO DE LA VALL-LLOSANA.
Ingredients: Carn de vedella ecològica de la Vall-llosana, amb amanida d'enciam roma, blat de moro i olives farcides
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Poma
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA.
Complements: Pà rodó, aigua embotellada.
Suscribirse a:
Entradas (Atom)