El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 16 de septiembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIVENDRES

1er PLAT: AMANIDA FREDA DE LLENTIES
Ingredients: llenties, olives verdes, tomaquets, blat de moro

2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA AMB PERNIL I FORMATGE
Ingredients: massa de pizza, pernil amb dolç´, formatges

POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: pera

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA i JULIANA



jueves, 15 de septiembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIJOUS

1er PLAT: PASTA A LA CARBONARA
Ingredients: pasta, formatge

2on PLAT: PANGA A LA MENIEUR
Ingredients: peix panga, salsa de llimona, patata

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma


Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

miércoles, 14 de septiembre de 2016

RÈTOLS

Avui estrenem pissarres informatives


MENÚ DEL DIA: DIMARTS

1er PLAT: ARRÓS PILAF
Ingredients: arrós blanc, oli oliva

2on PLAT: ESTOFAT DE VEDELLA A LA JARDINERA
Ingredients: carn de vedella, pèsols, suc de carn

POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: làctic

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA


martes, 13 de septiembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIMARTS

1er PLAT. PÈSOLS AMB PERNIL:
Ingredients: pèsols, pernil, oli d'oliva

2on PLAT: VEGEBURGUER DE SEITAN I FORMATGE
Ingredients: hamburguesa eco, enciam, patates xip

POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: prèsecs


Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

lunes, 12 de septiembre de 2016

Imatges del Dilluns




MENÚ DILLUNS:

1er PLAT: PICA - PICA DE BENVINGUDA
Ingredients:patates xips, galetes salades, salsitxes pop.

2on PLAT: AMANIDA DE COLORS AMB NUGGETS 
Ingredients:enciam, tomàquet, blat de moro, olives, tonyina, ou dur, kiwi, pastanaga. Nuggets

POSTRES: GELAT DE NATA AMB XOCO
Ingredients:gelat de nata amb xocolata


Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA 

CURS 2016-2017

EL MENJADOR ESCOLAR DE "LA POPA"
Comencem amb el menjador escolar amb les mateixes ganes i il·lusions que el curs passat. Hem pintat i afegit alguns complements en el menjador per fer-ho mes acollidor i els alumnes puguin passar més estones dins si el temps no acompanya. Esperem que tot vagi molt bé. Aquest any hem escollit el color "VERD"