1er PLAT: AMANIDA FREDA DE LLENTIES
Ingredients: llenties, olives verdes, tomaquets, blat de moro
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA AMB PERNIL I FORMATGE
Ingredients: massa de pizza, pernil amb dolç´, formatges
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: pera
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA i JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 16 de septiembre de 2016
jueves, 15 de septiembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: PASTA A LA CARBONARA
Ingredients: pasta, formatge
2on PLAT: PANGA A LA MENIEUR
Ingredients: peix panga, salsa de llimona, patata
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Ingredients: pasta, formatge
2on PLAT: PANGA A LA MENIEUR
Ingredients: peix panga, salsa de llimona, patata
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
miércoles, 14 de septiembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: ARRÓS PILAF
Ingredients: arrós blanc, oli oliva
2on PLAT: ESTOFAT DE VEDELLA A LA JARDINERA
Ingredients: carn de vedella, pèsols, suc de carn
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: làctic
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA
Ingredients: arrós blanc, oli oliva
2on PLAT: ESTOFAT DE VEDELLA A LA JARDINERA
Ingredients: carn de vedella, pèsols, suc de carn
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: làctic
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA
martes, 13 de septiembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT. PÈSOLS AMB PERNIL:
Ingredients: pèsols, pernil, oli d'oliva
2on PLAT: VEGEBURGUER DE SEITAN I FORMATGE
Ingredients: hamburguesa eco, enciam, patates xip
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: prèsecs
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Ingredients: pèsols, pernil, oli d'oliva
2on PLAT: VEGEBURGUER DE SEITAN I FORMATGE
Ingredients: hamburguesa eco, enciam, patates xip
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: prèsecs
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
lunes, 12 de septiembre de 2016
MENÚ DILLUNS:
1er PLAT: PICA - PICA DE BENVINGUDA
Ingredients:patates xips, galetes salades, salsitxes pop.
2on PLAT: AMANIDA DE COLORS AMB NUGGETS
Ingredients:enciam, tomàquet, blat de moro, olives, tonyina, ou dur, kiwi, pastanaga. Nuggets
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA
Ingredients:patates xips, galetes salades, salsitxes pop.
Ingredients:enciam, tomàquet, blat de moro, olives, tonyina, ou dur, kiwi, pastanaga. Nuggets
POSTRES: GELAT DE NATA AMB XOCO
Ingredients:gelat de nata amb xocolataCuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA
CURS 2016-2017
EL MENJADOR ESCOLAR DE "LA POPA"
Comencem amb el menjador escolar amb les mateixes ganes i il·lusions que el
curs passat. Hem pintat i afegit alguns complements en el menjador per fer-ho
mes acollidor i els alumnes puguin passar més estones dins si el temps no
acompanya. Esperem que tot vagi molt bé. Aquest any hem escollit el color "VERD"
Suscribirse a:
Entradas (Atom)