El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 4 de noviembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIVENDRES

1er PLAT: AMANIDA VARIADA 
Ingredients: enciam, olives, tomàquet, formatge fresc

2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA DE PERNIL I FORMATGE
Ingredients: massa de pizza, formatge, pernil dolç

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: mandarines


Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

jueves, 3 de noviembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIJOUS

1er PLAT. CIGRONS A LA CATALANA
Ingredients: cigrons, ou dur, espinacs, cansalda, sofregit de tomàquet

2on PLAT: SALSITXES A LA PLANXA AMB ACOMPANYAMENT
Ingredients: carn de porc, enciam, olives

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

miércoles, 2 de noviembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIMECRES

1er PLAT: AMANIDA DE PASTA
Ingredients: Pasta de llaçest, tomàquet, olives, blat de moro, tonyina, ceba, pebrot vermell, rabes, pastanaga.

2on PLAT: NOGUETS DE POLLASTRE
Ingredients: Noguets de pollastre, patates xips

POSTRES: LÀCTICS DE MADUIXA
Ingredients: maduixa
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA