1er PLAT: SOPA DE GALETS
Ingredients: caldo de pollastre, galets
2on PLAT: BACALLÀ AMB SAMFAINA
Ingredients: bacallà, tomàquet fresc, ceba, patata
POSTRES: IOGURT NATURAL DE GUSTOS
Ingredients: làctics
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 19 de febrero de 2016
jueves, 18 de febrero de 2016
MENÚ HIVERN: DIJOUS
1er PLAT: LLAÇETS AMB SALSA CARBONARA
Ingredients: pasta, formatges
2on PLAT: HAMBURGUESA DE VEDELLA ECO
Ingredients: carn de vedella ecológica de la vall-llosana, amanida de tomàquet, orenga
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients:mandarines
Complements: pa de barra i aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: pasta, formatges
2on PLAT: HAMBURGUESA DE VEDELLA ECO
Ingredients: carn de vedella ecológica de la vall-llosana, amanida de tomàquet, orenga
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients:mandarines
Complements: pa de barra i aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
miércoles, 17 de febrero de 2016
MENÚ HIVERN: DIMECRES
1er PLAT: CREMA DE VERDURES D'HIVERN
Ingredients: verdures, crema, formatge, galetes
2on PLAT: RODÓ DE POLLASTRE A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de pollastre, ceba, figues, orellons
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients:pera
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: verdures, crema, formatge, galetes
2on PLAT: RODÓ DE POLLASTRE A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de pollastre, ceba, figues, orellons
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients:pera
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
martes, 16 de febrero de 2016
DIA MEXICÀ
Etiquetas:
Activitats
Ubicación:
Castellcir, Barcelona, España
MENÚ HIVERN: DIMARTS
Avui la Mireia ha elaborat elements mexicans al menú, s'hauran de confeccionar ells mateixos els plats segons els seus gustos, esperem que experimentin nous gustos
1er PLAT: ESTOFAT DE XILE AMB CARN I FRIJOLES
Ingredients: frijoles con carne, tomate
2on PLAT: NACHOS AMB GUACAMOLE
Ingredients: tortillas de maiz, guacamole
POSTRES: PASTÍS FRED DE LLIMONA
Ingredients: pastel frío de limón
Complements: arróz mejicano, zanahoria, cebolla, pimineto, pasta de tomate
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
1er PLAT: ESTOFAT DE XILE AMB CARN I FRIJOLES
Ingredients: frijoles con carne, tomate
2on PLAT: NACHOS AMB GUACAMOLE
Ingredients: tortillas de maiz, guacamole
POSTRES: PASTÍS FRED DE LLIMONA
Ingredients: pastel frío de limón
Complements: arróz mejicano, zanahoria, cebolla, pimineto, pasta de tomate
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
lunes, 15 de febrero de 2016
MENÚ HIVERN: DILLUNS
1er PLAT: LLENTIES AMB XORIÇO
Ingredients: llenties, xoriço
2on PLAT: CRESTES DE TONYINA
Ingredients: tonyina, pebrot, ceba, tomàquet
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: plàtan
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Ingredients: llenties, xoriço
2on PLAT: CRESTES DE TONYINA
Ingredients: tonyina, pebrot, ceba, tomàquet
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: plàtan
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)