El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 19 de febrero de 2016

MENÚ HIVERN: DIVENDRES

1er PLAT: SOPA DE GALETS
Ingredients: caldo de pollastre, galets
2on PLAT: BACALLÀ AMB SAMFAINA
Ingredients: bacallà, tomàquet fresc, ceba, patata

POSTRES: IOGURT NATURAL DE GUSTOS
Ingredients: làctics

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

jueves, 18 de febrero de 2016

MENÚ HIVERN: DIJOUS

1er PLAT: LLAÇETS AMB SALSA CARBONARA
Ingredients: pasta, formatges
2on PLAT: HAMBURGUESA DE VEDELLA ECO 
Ingredients: carn de vedella ecológica de la vall-llosana, amanida de tomàquet, orenga
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients:mandarines

Complements: pa de barra i aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

miércoles, 17 de febrero de 2016

MENÚ HIVERN: DIMECRES

1er PLAT: CREMA DE VERDURES D'HIVERN
Ingredients: verdures, crema, formatge, galetes 
2on PLAT: RODÓ DE POLLASTRE A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de pollastre, ceba, figues, orellons
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients:pera

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

martes, 16 de febrero de 2016

DIA MEXICÀ

Imatges del nous gustos amb aliments mexicans
















pintant les cares mexicanes

MENÚ HIVERN: DIMARTS

Avui la Mireia ha elaborat elements mexicans al menú, s'hauran de confeccionar ells mateixos els plats segons els seus gustos, esperem que experimentin nous gustos

1er PLAT: ESTOFAT DE XILE AMB CARN I FRIJOLES 
Ingredients: frijoles con carne, tomate 


2on PLAT: NACHOS AMB GUACAMOLE
Ingredients: tortillas de maiz, guacamole
POSTRES: PASTÍS FRED DE LLIMONA
Ingredients: pastel frío de limón

Complements: arróz mejicano, zanahoria, cebolla, pimineto, pasta de tomate




Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

lunes, 15 de febrero de 2016

MENÚ HIVERN: DILLUNS

1er PLAT: LLENTIES AMB XORIÇO
Ingredients: llenties, xoriço
2on PLAT: CRESTES DE TONYINA
Ingredients: tonyina, pebrot, ceba, tomàquet



POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: plàtan

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA