Avui els alumnes del menjador escolar "la Popa" han entregat a la Sandra i a la Mireia un premi especial:
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 18 de diciembre de 2015
NADAL I EL CAGA TIÒ
Durant els dies previs de Nadal al menjador i havia el Tió, avui ha marxat però.....ha deixat alguna cosa.....
MENÚ HIVERN: DIVENDRES
1er PLAT: PÈSOLS I PATATA BULLIDA
Ingredients: patata bullida, pèsols, pastanaga
2on PLAT: FLAMENQUINS AMB GUARNICIÓ
Ingredients: flamenquins de pavo, patates xips
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: làctics
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: patata bullida, pèsols, pastanaga
2on PLAT: FLAMENQUINS AMB GUARNICIÓ
Ingredients: flamenquins de pavo, patates xips
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: làctics
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
jueves, 17 de diciembre de 2015
MENÚ HIVERN: DIJOUS
1er PLAT: AMANIDA VERDA COMPLETA
Ingredients: enciam, olives, tomàquet, blat de moro, tonyina
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA AMB PERNIL DOLÇ I MORTADEL·LA
Ingredients: massa de pizza, formatge, pernil amb dolç, mortadel·la
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: pera conferència
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: enciam, olives, tomàquet, blat de moro, tonyina
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA AMB PERNIL DOLÇ I MORTADEL·LA
Ingredients: massa de pizza, formatge, pernil amb dolç, mortadel·la
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: pera conferència
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
miércoles, 16 de diciembre de 2015
MENÚ HIVERN: DIMECRES
1er PLAT: ARRÓS A LA CUBANA AMB OU DUR
Ingredients: arrós, ou dur, salsa de tomàquet fresc
2on PLAT: PANGA A LA MENIEUR AMB GUARNICIÓ
Ingredients: panga, patata bullida, orenga
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: taronja, sucre
Complements: pa de barra i aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: arrós, ou dur, salsa de tomàquet fresc
2on PLAT: PANGA A LA MENIEUR AMB GUARNICIÓ
Ingredients: panga, patata bullida, orenga
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: taronja, sucre
Complements: pa de barra i aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
martes, 15 de diciembre de 2015
MENÚ HIVERN: DIMARTS
1er PLAT: AMANIDA VARIADA CATALANA
Ingredients: enciam, blat de moro
2on PLAT: BUTIFARRA AMB MONGETES SEQUES
Ingredients: carn de porc, mongetes seques
POSTRES:ESPECIAL
Ingredients: postre xocolata
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: enciam, blat de moro
2on PLAT: BUTIFARRA AMB MONGETES SEQUES
Ingredients: carn de porc, mongetes seques
POSTRES:ESPECIAL
Ingredients: postre xocolata
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
lunes, 14 de diciembre de 2015
MENÚ HIVERN: DILLUNS
1er PLAT: SOPA DE GALETS
Ingredients: caldo de pollastre, pasta de galets
2on PLAT: HAMBURGUESA DE VEDELLA ECO DE LA VALL-LLOSANA
Ingredients: carn de vedella, enciam, olives, blat de moro.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: mandarines
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Ingredients: caldo de pollastre, pasta de galets
2on PLAT: HAMBURGUESA DE VEDELLA ECO DE LA VALL-LLOSANA
Ingredients: carn de vedella, enciam, olives, blat de moro.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: mandarines
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)