El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



jueves, 23 de abril de 2015

EL MENÚ DEL DIJOUS

1er PLAT: BROU DE POLLASTRE AMB PASTA.
Ingredients: Pasta, caldo.
 2on PLAT: TRUITA A LA FRANCESA AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: Truita amb ous ecològics, pernil amb dolç, tomàqet fresc, olives.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Plàtan

Complements: Pa, Aigua embotellada, fruita.

Menú Dieta:
1er PLAt: ARRÓS BULLIT.
2on PLAT: PEIX AL FORN.
POSTRES: IGURT.

miércoles, 22 de abril de 2015

EL MENÚ DEL DIMECRES

1er PLAT: CIGRONS ESTOFATS AMB PASTANAGA
Ingredients: Cigrons, pastanaga
2on PLAT: FILET DE LLUÇ AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: Lluç, pastanaga i tomàquets.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Pera

Complements: Pa, aigua embotellada, fruita del temps.

martes, 21 de abril de 2015

EL MENÚ DEL DIMARTS

1er PLAT: MACARRONS GRATINATS AMB FORMATGE.
Ingredients: Pasta macarrons, formatge.
2on PLAT: POLLASTRE ARREBOSSAT AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: carn de pollastre, enciam, tomàquet, olives.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Plàtan.

lunes, 20 de abril de 2015

EL MENÚ DEL DILLUNS

1er PLAT: ENSALADILLA DE VERDURES.
Ingredients: Verduretes.

2on PLAT: ESCALOPA DE VEDELLA AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: Carn de vedella, encima, pastanaga.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Poma

Complements: Pa, aigua embotellada, maionesa