El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 10 de junio de 2016

MENÚ: DIVENDRES

1er PLAT: CREMA FREDA DE VERDURES
Ingredients: crema de verdures, pa, carabassó, pèsols, patata, pastanaga, ceba, formatge
2on PLAT: SUQUET DE POLLASTRE MAR I MUNTANYA
Ingredients: carn de pollastre, tomàquet, muscles
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: poma

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

jueves, 9 de junio de 2016

MENÚ: DIJOUS

1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA I OU DUR
Ingredients: mongeta tendra, ou dur
2on PLAT: SALSITXES A LA PLANXA
Ingredients:carn de porc, enciam
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Ingredients: làctics


Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

Monitoratge extra: MIREIA

miércoles, 8 de junio de 2016

MENÚ: DIMECRES

1er PLAT: ARRÒS AMB VERDURES
Ingredients: arròs, olives, blat de moro, tomàquets, pastanaga
2on PLAT: POLLASTRE AL AJILLO
Ingredients: carn de pollastre
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: pera

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

martes, 7 de junio de 2016

MENÚ : DIMARTS

1er PLAT: ESPAGUETIS ENFILATS
Ingredients: pasta, frankfurt 
2on PLAT: LLUÇ ANDALUSA AL FORNA MECERAT AMB LLIMONA
Ingredients: peix lluç, llimona
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: plàtan

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

lunes, 6 de junio de 2016

MENÚ: DILLUNS

1er PLAT: TIMBAL DE LLENTIES
Ingredients: llenties, tomàquets cherry, olives, blat de moro, surimi
2on PLAT: LLIBRETS AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de vedella, enciam, pastanaga, poma
POSTRES: NATILLES
Ingredients: natilla

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA