1er PLAT: CREMA FREDA DE VERDURES
Ingredients: crema de verdures, pa, carabassó, pèsols, patata, pastanaga, ceba, formatge
2on PLAT: SUQUET DE POLLASTRE MAR I MUNTANYA
Ingredients: carn de pollastre, tomàquet, muscles
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: poma
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 10 de junio de 2016
jueves, 9 de junio de 2016
MENÚ: DIJOUS
1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA I OU DUR
Ingredients: mongeta tendra, ou dur
2on PLAT: SALSITXES A LA PLANXA
Ingredients:carn de porc, enciam
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Ingredients: làctics
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Monitoratge extra: MIREIA
Ingredients: mongeta tendra, ou dur
2on PLAT: SALSITXES A LA PLANXA
Ingredients:carn de porc, enciam
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Ingredients: làctics
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Monitoratge extra: MIREIA
miércoles, 8 de junio de 2016
MENÚ: DIMECRES
1er PLAT: ARRÒS AMB VERDURES
Ingredients: arròs, olives, blat de moro, tomàquets, pastanaga
2on PLAT: POLLASTRE AL AJILLO
Ingredients: carn de pollastre
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: pera
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: arròs, olives, blat de moro, tomàquets, pastanaga
2on PLAT: POLLASTRE AL AJILLO
Ingredients: carn de pollastre
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: pera
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
martes, 7 de junio de 2016
MENÚ : DIMARTS
1er PLAT: ESPAGUETIS ENFILATS
Ingredients: pasta, frankfurt
2on PLAT: LLUÇ ANDALUSA AL FORNA MECERAT AMB LLIMONA
Ingredients: peix lluç, llimona
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: plàtan
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: pasta, frankfurt
2on PLAT: LLUÇ ANDALUSA AL FORNA MECERAT AMB LLIMONA
Ingredients: peix lluç, llimona
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: plàtan
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
lunes, 6 de junio de 2016
MENÚ: DILLUNS
1er PLAT: TIMBAL DE LLENTIES
Ingredients: llenties, tomàquets cherry, olives, blat de moro, surimi
2on PLAT: LLIBRETS AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de vedella, enciam, pastanaga, poma
POSTRES: NATILLES
Ingredients: natilla
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Ingredients: llenties, tomàquets cherry, olives, blat de moro, surimi
2on PLAT: LLIBRETS AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de vedella, enciam, pastanaga, poma
POSTRES: NATILLES
Ingredients: natilla
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)