El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 18 de marzo de 2016

MENÚ HIVERN: DIVENDRES

1er PLAT: FIDE"GUAY"
Ingredients: fideus, salsa tomàquet, frankfurt
2on PLAT: POLLASTRE A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: contracuixa de pollastre, tomàquet fresc, olives, patates
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: poma

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

jueves, 17 de marzo de 2016

MENÚ HIVERN: DIJOUS

1er PLAT: PATATES A LA LEONESA
Ingredients: estofat de patata amb ceba, tomàquet, xoriço dolç... un plat per entrar amb calor
2on PLAT: HAMBURGUESA ECO AMB ESCAROLA
Ingredients: carn de vedella eco, escarola, olives
POSTRES: MONA DE PASQUA
Ingredients: pa de pessic, ou de xocolata 


Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

miércoles, 16 de marzo de 2016

MENÚ HIVERN: DIMECRES

1er PLAT: MACARRONS A LA BOLONYESA
Ingredients: pasta de macarrons, salsa de tomàquet, formatge, carn
2on PLAT. LLUÇ A LA LLIMONA
Ingredients: peix lluç, llimosa, patata bullida
POSTRES: GELATS CASSOLÀ
Ingredients: gelat xoco amb fruita de kiwi

Óomplements: pa de barra i aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

martes, 15 de marzo de 2016

MENÚ HIVERN: DIMARTS

1er PLAT: ARRÓS AMB VERDURES I SOJA
Ingredients: arrós, mongetes, blat de moro
2on PLAT: CROQUETES DE LLUÇ I BACALLÀ
Ingredients: croquetes, bacallà, lluç
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Ingredients: làctics

Complements: Pa de barra i aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

lunes, 14 de marzo de 2016

MENÚ HIVERN: DILLUNS

1er PLAT; LLENTIES VIDUES
Ingredients: llenties, xoriço, ceba
2on PLAT: SALSITXES ROSTIDES DE POLLASTRE AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de pollastre, enciam, olives

POSTRES: GELATINA
Ingredients: gelatina

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA