1er PLAT: FIDE"GUAY"
Ingredients: fideus, salsa tomàquet, frankfurt
2on PLAT: POLLASTRE A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: contracuixa de pollastre, tomàquet fresc, olives, patates
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: poma
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 18 de marzo de 2016
jueves, 17 de marzo de 2016
MENÚ HIVERN: DIJOUS
1er PLAT: PATATES A LA LEONESA
Ingredients: estofat de patata amb ceba, tomàquet, xoriço dolç... un plat per entrar amb calor
2on PLAT: HAMBURGUESA ECO AMB ESCAROLA
Ingredients: carn de vedella eco, escarola, olives
POSTRES: MONA DE PASQUA
Ingredients: pa de pessic, ou de xocolata
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: estofat de patata amb ceba, tomàquet, xoriço dolç... un plat per entrar amb calor
2on PLAT: HAMBURGUESA ECO AMB ESCAROLA
Ingredients: carn de vedella eco, escarola, olives
POSTRES: MONA DE PASQUA
Ingredients: pa de pessic, ou de xocolata
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
miércoles, 16 de marzo de 2016
MENÚ HIVERN: DIMECRES
1er PLAT: MACARRONS A LA BOLONYESA
Ingredients: pasta de macarrons, salsa de tomàquet, formatge, carn
2on PLAT. LLUÇ A LA LLIMONA
Ingredients: peix lluç, llimosa, patata bullida
POSTRES: GELATS CASSOLÀ
Ingredients: gelat xoco amb fruita de kiwi
Óomplements: pa de barra i aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: pasta de macarrons, salsa de tomàquet, formatge, carn
2on PLAT. LLUÇ A LA LLIMONA
Ingredients: peix lluç, llimosa, patata bullida
POSTRES: GELATS CASSOLÀ
Ingredients: gelat xoco amb fruita de kiwi
Óomplements: pa de barra i aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
martes, 15 de marzo de 2016
MENÚ HIVERN: DIMARTS
1er PLAT: ARRÓS AMB VERDURES I SOJA
Ingredients: arrós, mongetes, blat de moro
2on PLAT: CROQUETES DE LLUÇ I BACALLÀ
Ingredients: croquetes, bacallà, lluç
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Ingredients: làctics
Complements: Pa de barra i aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: arrós, mongetes, blat de moro
2on PLAT: CROQUETES DE LLUÇ I BACALLÀ
Ingredients: croquetes, bacallà, lluç
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Ingredients: làctics
Complements: Pa de barra i aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
lunes, 14 de marzo de 2016
MENÚ HIVERN: DILLUNS
1er PLAT; LLENTIES VIDUES
Ingredients: llenties, xoriço, ceba
2on PLAT: SALSITXES ROSTIDES DE POLLASTRE AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de pollastre, enciam, olives
POSTRES: GELATINA
Ingredients: gelatina
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Ingredients: llenties, xoriço, ceba
2on PLAT: SALSITXES ROSTIDES DE POLLASTRE AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de pollastre, enciam, olives
POSTRES: GELATINA
Ingredients: gelatina
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)