1er PLAT: AMANIDA DE PASTA AMB OLIVES
2on PLAT: NUGETS DE POLLASTRE
POSTRES: IOGURT
Complements: botella aigua, barretes de pa
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 20 de mayo de 2016
jueves, 19 de mayo de 2016
MENÚ AMERICÀ: DIJOUS
1er PLAT: AMANIDA DE COL
2on PLAT: HAMBURGUESA AMERICANA AMB PATATES
POSTRES: PASTÍS DE POMA AMB GELAT
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA i TERESA
Avui hem felicitat a la Mireia en el dia del seu aniversari:
felicitats Mireia !!!
2on PLAT: HAMBURGUESA AMERICANA AMB PATATES
POSTRES: PASTÍS DE POMA AMB GELAT
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA i TERESA
Avui hem felicitat a la Mireia en el dia del seu aniversari:
felicitats Mireia !!!
miércoles, 18 de mayo de 2016
MENÚ PRIMAVERA: DIMECRES
1er PLAT: AMANIDA DE LLENTIES
Ingredients: llenties, tacos de pernil salat, ceba, enciam juliana, vinagreta de mostassa, mel
2on PLAT: BISTEC AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de vedella, enciam, tomàquet
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: POMA
Ingredients: poma "red delicius"
Complements: pa de barra i agua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: llenties, tacos de pernil salat, ceba, enciam juliana, vinagreta de mostassa, mel
2on PLAT: BISTEC AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de vedella, enciam, tomàquet
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: POMA
Ingredients: poma "red delicius"
Complements: pa de barra i agua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)