El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 22 de abril de 2016

MENÚ DE SANT JORDI: DIVENDRES

1er PLAT: ARRÓS DE SANT JORDI
Ingredients: arrós, tomàquet, carn picada, maionesa, ou dur, olives, pebrot, escalivat
2on PLAT: PIXO DE BOTIFARRA
Ingredients: carn de porc
POSTRES: PA DE SANT JORDI I POSTRE ESPECIAL SANT JORDI
Ingredients: recepte de la Mireia

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

Imatge de Sant Jordi al menjador: tots els del menjador us desitgem una bona diada de Sant Jordi !!

jueves, 21 de abril de 2016

MENÚ PRIMAVERA

1er PLAT: SOPA DE GALETS
Ingredients: caldo de pollastre, pasta de galets
2on PLAT: LLOM A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de porc, patates bullides, all i julivert
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: poma

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

miércoles, 20 de abril de 2016

MENÚ PRIMAVERA: DIMECRES

1er PLAT: CREMA DE PASTANAGA
Ingredients: pastanaga, formatge fos, barretes de pa
2on PLAT: BROXETA DE VEDELLA I VERD
Ingredients: carn de vedella,
POSTRES: IOGURT NATURAL DE GUSTOS
Ingredients: làctics

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge. SANDRA i TERESA

martes, 19 de abril de 2016

MENÚ PRIMAVERA: DIMARTS

1er PLAT: EMPEDRAT DE MONGETES
Ingredients: mongetes, olives, blat de moro, pastanaga, ceba, pebrot, tonyina
2on PLAT: COSTELLES DE PORC ROSTIDES
Ingredients: carn de porc, salsa

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients:pera


Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

lunes, 18 de abril de 2016

MENÚ PRIMAVERA: DILLUNS

1er PLAT: MACARRONS AMB SALSA DE TOMÀQUET I ORENGA
Ingredients: pasta, salsa de tomàquet, orenga, formatge 
2on PLAT: CALAMARS A LA ROMANA
Ingredients: calamars arrebosats, tomàquet
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: plàtan

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA