1er PLAT: CIGRONS VIDÜS
2on PLAT: LLOM AL "AJILLO"
POSTRES: IOGURT NATURAL
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 27 de enero de 2017
jueves, 26 de enero de 2017
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: MACARRONS A LA CARBONARA
2on PLAT: LLUÇ A LA ROMANA AMB SALSA
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: LLUÇ A LA ROMANA AMB SALSA
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
miércoles, 25 de enero de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT. PÈSSOLS AMB PERNIL AMB OLI DE MENTA
2on PLAT: TRUITA DE PATATES AMB PA AMB TOMÀQUET
POSTRES: TARONJA AMB SUCRE
Cuina:MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: TRUITA DE PATATES AMB PA AMB TOMÀQUET
POSTRES: TARONJA AMB SUCRE
Cuina:MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
martes, 24 de enero de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
DIA DE MÈXIC
Avui tots els aliments estan relacionats amb el país de Mèxic: fagitas de xile amb carn, enciam, pico de gallo, formatge ratllat i tortitas
1er PLAT: ESTOFAT DE XILE AMB CARN
2on PLAT: NACHOS AMB GUACAMOLE
POSTRES: PASTÍS FRED DE LLIMONA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Avui tots els aliments estan relacionats amb el país de Mèxic: fagitas de xile amb carn, enciam, pico de gallo, formatge ratllat i tortitas
1er PLAT: ESTOFAT DE XILE AMB CARN
2on PLAT: NACHOS AMB GUACAMOLE
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
lunes, 23 de enero de 2017
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1er PLAT: SOPA DE GALETS
Ingredients: pasta de galets, caldo de pollastre
2on PLAT: SALSITXES AMB SALSA DE TOMÀQUET
Ingredients: carn de porc, salsa de tomàquet a l'orenga,verdures bullides gratinades
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: plàtan
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
Ingredients: pasta de galets, caldo de pollastre
2on PLAT: SALSITXES AMB SALSA DE TOMÀQUET
Ingredients: carn de porc, salsa de tomàquet a l'orenga,verdures bullides gratinades
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: plàtan
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)