El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 27 de enero de 2017

MENÚ DEL DIA: DIVENDRES

1er PLAT: CIGRONS VIDÜS

2on PLAT: LLOM AL "AJILLO"

POSTRES: IOGURT NATURAL

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA

jueves, 26 de enero de 2017

MENÚ DEL DIA: DIJOUS

1er PLAT: MACARRONS A LA CARBONARA

2on PLAT: LLUÇ A LA ROMANA AMB SALSA

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA


Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

miércoles, 25 de enero de 2017

MENÚ DEL DIA: DIMECRES

1er PLAT. PÈSSOLS AMB PERNIL AMB OLI DE MENTA

2on PLAT: TRUITA DE PATATES AMB PA AMB TOMÀQUET


POSTRES: TARONJA AMB SUCRE

Cuina:MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

martes, 24 de enero de 2017

MENÚ DEL DIA: DIMECRES

DIA DE MÈXIC
Avui tots els aliments estan relacionats amb el país de Mèxic: fagitas de xile amb carn, enciam, pico de gallo, formatge ratllat i tortitas

1er PLAT: ESTOFAT DE XILE AMB CARN
2on PLAT: NACHOS AMB GUACAMOLE

POSTRES: PASTÍS FRED DE LLIMONA

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

lunes, 23 de enero de 2017

MENÚ DEL DIA: DILLUNS

1er PLAT: SOPA DE GALETS
Ingredients: pasta de galets, caldo de pollastre

2on PLAT: SALSITXES AMB SALSA DE TOMÀQUET
Ingredients: carn de porc, salsa de tomàquet a l'orenga,verdures bullides gratinades

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: plàtan

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA