PLAT COMBINAT D'ESTIU: ARRÓS PIAF AMB POLLASTRE AL FORN.
Ingredients: Arrós blanc piaf, carn de pollastre rostit al forn
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Meló.
Cuina: MIREIA
Monitoratge: ÙRSULA i TERESA.
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
jueves, 30 de julio de 2015
miércoles, 29 de julio de 2015
MENÚ D'ESTIU: DIMECRES
1er PLAT: AMANIDA DE LLEGUMS
Ingredients: Cigrons, ceba de figueres, tomàquet de montserrat, pastanaga, olives, col, tot amanit amb vinegreta.
2on PLAT: CANELONS.
Ingredients: Carn de vedella i pollastre, bresa de verdures, bechamel, formatge.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Poma.
Cuina: MIREIA.
Monitoratge; ÙRSULA i TERESA
Ingredients: Cigrons, ceba de figueres, tomàquet de montserrat, pastanaga, olives, col, tot amanit amb vinegreta.
2on PLAT: CANELONS.
Ingredients: Carn de vedella i pollastre, bresa de verdures, bechamel, formatge.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Poma.
Cuina: MIREIA.
Monitoratge; ÙRSULA i TERESA
Etiquetas:
Menú d'estiu
Ubicación:
Castellcir, Barcelona, España
martes, 28 de julio de 2015
MENÚ D'ESTIU: DIMARTS
PLAT COMBINAT D'ESTIU: HAMBUERGUESA COMPLETA AMB ENSALADILLA RUSA
Ingredients: Pà de tres cereals, hamburguesa de vedella ecològica,enciam,tomàquet, ceba de figueres, formàtge, esberginia permesana; Ensaladilla rusa amb còctel de patates.
POSTRES: PASTÍS DE XOCOLATA.
Ingredients: Pà de pasic, xocolata, nata.
Cuina: MIREIA
Monitoratge: ÙRSULA i TERESA
Ingredients: Pà de tres cereals, hamburguesa de vedella ecològica,enciam,tomàquet, ceba de figueres, formàtge, esberginia permesana; Ensaladilla rusa amb còctel de patates.
POSTRES: PASTÍS DE XOCOLATA.
Ingredients: Pà de pasic, xocolata, nata.
Cuina: MIREIA
Monitoratge: ÙRSULA i TERESA
Etiquetas:
Menú d'estiu
Ubicación:
Castellcir, Barcelona, España
lunes, 27 de julio de 2015
MENÚ D'ESTIU: DILLUNS
1er PLAT: AMANIDA VERDA AMB BLAT DE MORO.
Ingredients: Enciam, blat de moroi viangreta de carmel amb sesam.
2on PLAT: ESTOFAT DE VEDELLA AMB PATATES.
Ingredients: Carn de vedella ecológica, patates a daus fregides, ceba, tomàquet, all.
POSTRES: IOGURT.
Ingredients: Iogurt natural.
Cuina: MIREIA
Monitoratge: ÙRSULA i TERESA.
Ingredients: Enciam, blat de moroi viangreta de carmel amb sesam.
2on PLAT: ESTOFAT DE VEDELLA AMB PATATES.
Ingredients: Carn de vedella ecológica, patates a daus fregides, ceba, tomàquet, all.
POSTRES: IOGURT.
Ingredients: Iogurt natural.
Cuina: MIREIA
Monitoratge: ÙRSULA i TERESA.
Etiquetas:
Menú d'estiu
Ubicación:
Castellcir, Barcelona, España
Suscribirse a:
Entradas (Atom)