El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



jueves, 30 de julio de 2015

MENÚ D'ESTIU: DIJOUS

PLAT COMBINAT D'ESTIU: ARRÓS PIAF AMB POLLASTRE AL FORN.
Ingredients: Arrós blanc piaf, carn de pollastre rostit al forn
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Meló.


Cuina: MIREIA
Monitoratge: ÙRSULA i TERESA.

miércoles, 29 de julio de 2015

MENÚ D'ESTIU: DIMECRES

1er PLAT: AMANIDA DE LLEGUMS
Ingredients: Cigrons, ceba de figueres, tomàquet de montserrat, pastanaga, olives, col, tot amanit amb vinegreta.
2on PLAT: CANELONS.
Ingredients: Carn de vedella i pollastre, bresa de verdures, bechamel, formatge.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Poma.


Cuina: MIREIA.
Monitoratge; ÙRSULA i TERESA

martes, 28 de julio de 2015

MENÚ D'ESTIU: DIMARTS

PLAT COMBINAT D'ESTIU: HAMBUERGUESA COMPLETA AMB ENSALADILLA RUSA
Ingredients: Pà de tres cereals, hamburguesa de vedella ecològica,enciam,tomàquet, ceba de figueres, formàtge, esberginia permesana; Ensaladilla rusa amb còctel de patates.
POSTRES: PASTÍS DE XOCOLATA.
Ingredients: Pà de pasic, xocolata, nata.

Cuina: MIREIA 
Monitoratge: ÙRSULA i TERESA

lunes, 27 de julio de 2015

MENÚ D'ESTIU: DILLUNS

1er PLAT: AMANIDA VERDA AMB BLAT DE MORO.
Ingredients: Enciam, blat de moroi viangreta de carmel amb sesam.
2on PLAT: ESTOFAT DE VEDELLA AMB PATATES.
Ingredients: Carn de vedella ecológica, patates a daus fregides, ceba, tomàquet, all.
POSTRES: IOGURT.
Ingredients: Iogurt natural.


Cuina: MIREIA
Monitoratge: ÙRSULA i TERESA.