El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 30 de octubre de 2015

MENÚ DE TARDOR: DIVENDRES

1er PLAT: POSSIÓ DE LES BRUIXES DE CASTELLCIR
Ingredients: Crema de verdures de tardor.
2on PLAT: DITS DE VAMPIR AMB CABELLS DE BRUIXA.
Ingredients: salsitxes al forn amb pasta de brik i palla de moniato
POSTRES: CEMENTIRI DE XOCOLATA AMB GALETES I DAUS DE POMA
Ingredients: galetes, xocolata de cacao 75%, poma


Complements: aigua carmelada, pà rostit

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

Imatges:








jueves, 29 de octubre de 2015

MENÚ TARDOR: DIJOUS

1er PLAT: CIGRONS VIDUS AMB RAJOLÍ D'OLI D'OLIVA
Ingredients: cigrons, oli oliva
2on PLAT: BROQUETA DE VEDELLA I VERDURETES A LA PLANXA
Ingredients: carn de vedella, verdures, arros pilaf
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients:poma

Complements: Panet de viena i Aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

MENÚ DE TARDOR: MES DE NOVEMBRE

MENÚ NOVEMBRE

miércoles, 28 de octubre de 2015

MENÚ TARDOR: DIMECRES

1er PLAT: LLACETS A LA CARBONARA
Ingredients: pasta de llacets, bacon, crema de llet, formatge
2on PLAT: PANGA MENIEUR AMB XIPS D'ESBERGINIA
Ingredients: peix, esberginia
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: Làctic

Components: panet de viena, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

martes, 27 de octubre de 2015

MENÚ DE TARDOR: DIMARTS

1er PLAT: ARRÒS TRES DELICIES
Ingredients: arròs, pèssols,pastanaga,gambes,pernil dolç
2on PLAT: CRESTES ARGENTINES AMB AMANIDA I VINEGRETA DE PRÈSSEC
Ingredients: empanadilles "crestes":carn,pebrot,ceba,tomàquet, amànida de tomàquet,olives,blat de moro.,pastanaga.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: pera conference

Complements: panet de viena, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

lunes, 26 de octubre de 2015

MENÚ DE TARDOR: DILLUNS

1er PLAT: SOPA DE LLETRES.
Ingredients: caldo, pasta de lletres.
2on PLAT: TRUITA DE PATATES I  PÀ AMBTOMÀQUET.
Ingredients: ous pasteuritzats, patates canabek, pà amb tomàquet.


POSTRES: FLAM CASSOLÁ.
Ingredients: làctics.

Complements: aigua embotellada.

Cuina: MIREIA
Monitortge: SANDRA i TERESA