El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir; és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
1er PLAT: POSSIÓ DE LES BRUIXES DE CASTELLCIR
Ingredients: Crema de verdures de tardor.
2on PLAT: DITS DE VAMPIR AMB CABELLS DE BRUIXA.
Ingredients: salsitxes al forn amb pasta de brik i palla de moniato
POSTRES: CEMENTIRI DE XOCOLATA AMB GALETES I DAUS DE POMA
Ingredients: galetes, xocolata de cacao 75%, poma
Complements : aigua carmelada, pà rostit
Cuina : MIREIA
Monitoratge : SANDRA, TERESA, JULIANA
Imatges:
1er PLAT: CIGRONS VIDUS AMB RAJOLÍ D'OLI D'OLIVA
Ingredients: cigrons, oli oliva
2on PLAT: BROQUETA DE VEDELLA I VERDURETES A LA PLANXA
Ingredients: carn de vedella, verdures, arros pilaf
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients:poma
Complements: Panet de viena i Aigua embotellada
Cuina : MIREIA
Monitoratge : SANDRA i TERESA
1er PLAT: LLACETS A LA CARBONARA
Ingredients: pasta de llacets, bacon, crema de llet, formatge
2on PLAT: PANGA MENIEUR AMB XIPS D'ESBERGINIA
Ingredients: peix, esberginia
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: Làctic
Components: panet de viena, aigua embotellada
Cuina : MIREIA
Monitoratge : SANDRA i TERESA
1er PLAT: ARRÒS TRES DELICIES
Ingredients: arròs, pèssols,pastanaga,gambes,pernil dolç
2on PLAT: CRESTES ARGENTINES AMB AMANIDA I VINEGRETA DE PRÈSSEC
Ingredients: empanadilles "crestes":carn,pebrot,ceba,tomàquet, amànida de tomàquet,olives,blat de moro.,pastanaga.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: pera conference
Complements: panet de viena, aigua embotellada
Cuina : MIREIA
Monitoratge : SANDRA i TERESA
1er PLAT: SOPA DE LLETRES.
Ingredients: caldo, pasta de lletres.
2on PLAT: TRUITA DE PATATES I PÀ AMBTOMÀQUET.
Ingredients: ous pasteuritzats, patates canabek, pà amb tomàquet.
POSTRES: FLAM CASSOLÁ.
Ingredients: làctics.
Complements: aigua embotellada.
Cuina : MIREIA
Monitortge : SANDRA i TERESA