1er PLAT: ARRÓS TRES DELICIES
Ingredients: arrós, broqui, blat de moro, pèsols
2on PLAT: FLAMENQUINS AMB CEREALS
Ingredients: pernil dolç, formatge, tomàquet i cereals
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: làctics de gustos variats
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 15 de abril de 2016
jueves, 14 de abril de 2016
MENÚ PRIMAVERA: DIJOUS
1er PLAT: MACARRONS AMB SALSA DE CINC FORMATGES
Ingredients. pasta, formatges
2on PLAT: PANGA A LA MENIEUR
Ingredients: peix panga al forn amb cruixent d'avena i amanida de tomàquet, pastanaga i pebrot
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: pera
Complements: pa de barra i aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA i JULIANA
Ingredients. pasta, formatges
2on PLAT: PANGA A LA MENIEUR
Ingredients: peix panga al forn amb cruixent d'avena i amanida de tomàquet, pastanaga i pebrot
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: pera
Complements: pa de barra i aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA i JULIANA
miércoles, 13 de abril de 2016
MENÚ PRIMAVERA: DIMECRES
1er PLAT: PÈSOLS AMB PERNIL
Ingredients: pèsos, pernil
2on PLAT: SALSITXES AMB TOMÀQUET
Ingredients: carn de pollastre, salsa de tomàquet
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: kiwi
Complements: pa de barra i aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: pèsos, pernil
2on PLAT: SALSITXES AMB TOMÀQUET
Ingredients: carn de pollastre, salsa de tomàquet
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: kiwi
Complements: pa de barra i aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
martes, 12 de abril de 2016
IMATGES DEL DIA DEL MENJAR DEL MARROC
Imatges: imatges del día dels aliments del Marroc: avui si que han menjat amb les mans....sempre amb la má dreta, l'esquerra la Mireia i la Sandra els hi han dit que servia per una altre cosa....
MENÚ PRIMAVERA DEL MARROC: DIMARTS
1er PLAT: CUS CUS DE VERDURES
Ingredients: pastanaga, carabassó, ceba, pebrot vermell, cus cus
2on PLAT: TAGINE DE POLLASTRE OLIVES I DATILS
Ingredients: carn de pollastre, dàtils, olives, ceba, oli, all, caldo d'au
POSTRES: PA DOLÇ DE MEL I COCO
Ingredients: ou, farina, sucre, llevat, coco, mel
Complements: DÜRÜMS
Ingredients: pa i humus (pasta de cigrons amb sesam)
Cuina: ميريا
Monitoratge: ساندرا i تيريزا
Ingredients: pastanaga, carabassó, ceba, pebrot vermell, cus cus
2on PLAT: TAGINE DE POLLASTRE OLIVES I DATILS
Ingredients: carn de pollastre, dàtils, olives, ceba, oli, all, caldo d'au
POSTRES: PA DOLÇ DE MEL I COCO
Ingredients: ou, farina, sucre, llevat, coco, mel
Complements: DÜRÜMS
Ingredients: pa i humus (pasta de cigrons amb sesam)
Cuina: ميريا
Monitoratge: ساندرا i تيريزا
lunes, 11 de abril de 2016
EL MENÚ PRIMAVERA: DILLUNS
1er PLAT: CIGRONS AMB TOMÀQUET I OU DUR
Ingredients; cigrons, ou dur, tomàqet
2on PLAT: BISTEC DE VEDELLA A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de vedella, enciam, olives
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma
Complements: pa de barra i aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Ingredients; cigrons, ou dur, tomàqet
2on PLAT: BISTEC DE VEDELLA A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de vedella, enciam, olives
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma
Complements: pa de barra i aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)