1er PLAT: LLENTIES AMB XORIÇO
2on PLAT: PIT DE POLLASTRE AMB GUARNICIÓ
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: POMA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 1 de marzo de 2019
jueves, 28 de febrero de 2019
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: MACARRONS A LA BOLOGNESA I TONYINA
2on PLAT: TRUITA DE BUTIFARRA D'OU
POSTRES: TORRIJAS
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: TRUITA DE BUTIFARRA D'OU
POSTRES: TORRIJAS
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
miércoles, 27 de febrero de 2019
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA
2on PLAT: SALSITXES ROSTIDES AMB GUARNICIÓ
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA:
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: SALSITXES ROSTIDES AMB GUARNICIÓ
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA:
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
martes, 26 de febrero de 2019
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: FIDEGUAY
2on PLAT: LLIBRETS DE LLOM AMB ENCIAM
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: POMA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, JULIANA, TERESA
2on PLAT: LLIBRETS DE LLOM AMB ENCIAM
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: POMA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, JULIANA, TERESA
lunes, 25 de febrero de 2019
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1er PLAT: ARRÒS AMB SALSA DE TOMÀQUET I OU DUR
2on PLAT: BACALLÀ AMB VERDURES
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: TARONJA
TEMPORADA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JUILANA
2on PLAT: BACALLÀ AMB VERDURES
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: TARONJA
TEMPORADA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JUILANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)