El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 13 de noviembre de 2015

MENÚ TARDOR: DIVENDRES

1er PLAT: FIDEUS A LA CASSOLA AMB CAP DE COSTELLA.
Ingredients: fideus, cap de costella desossat 
2on PLAT: PANGA A LA MENIEUR AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: panga a la menieur clàssica amb patates a l'orenga.
POSTRES: NATILLES DE XOCOLATA
Ingredients: llet, ous, xocolata

Complements: panet de viena, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

jueves, 12 de noviembre de 2015

MENÚ TARDOR: DIJOUS

1er PLAT: CREMA DE VERDURES DE TARDOR
Ingredients: pastanaga, carabassó, carbassa, espinacs, patata, formatge permesa ratllat, galetes salades.
2on PLAT: FLAMENQUINS AMB AMANIDA VERDA
Ingredients: pernil dolç de gall d'indi, cremós formatge, cereals, llet, oli, enciam, pastanaga, olives, blat de moro, ceba.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: poma

Complements: panet de viena, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

miércoles, 11 de noviembre de 2015

MENÚ TARDOR: DIMECRES

1er PLAT:LLENTIES AMB XORIÇO
Ingredients: llenties, xoriço, patata, pastanaga, salsa de tomàquet natural
2on PLAT: CONTRA CUIXA DE POLLASTRE AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: carn de pollastre al forn a la llimona amb patates xip
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: mandarina

Complements: panet de viena, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

Imatges: realitzades per la Mireia i la Sandra





martes, 10 de noviembre de 2015

MENÚ TARDOR: DIMARTS

1er PLAT: SOPA DE GALETS.
Ingredients: caldo de pollastre, pasta de galet
2on PLAT: SALSITXES ROSTIDES AMB ENCIAM
Ingredients: carn de porc rostides, enciam roma, olives 
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: pera conferencia

Complements: panet de viena, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge; SANDRA i TERESA

Imatges: fotografies realitzades per la Mireia i la Sandra









lunes, 9 de noviembre de 2015

MENÚ TARDOR: DILLUNS

1er PLAT: ARRÓS PILAF.
Ingredients: arrós pilaf, arrós caldo de pollastre, oli.
2on PLAT: MANDONGUILLES A LA JARDINERA.
Ingredients: carn de vedella, pastanaga, patata bullida, pèsols, xampinyons, salsa de tomàquet natural, all, farina, oli d'oliva, sal.
POSTRES: IOGURT
Ingredients: làctics.

Complements: panet de viena, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA