El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 24 de febrero de 2017

MENÚ DEL DIA. DIVENDRES DE CARNESTOLTES

1er PLAT: CREMA DE VERDURES


2on PLAT: CUIXETES ROSTIDES

POSTRES: FRUITA: MANDARINES

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

jueves, 23 de febrero de 2017

MENÚ DEL DIA: DIJOUS

1er PLAT: MACARRONS BOLOGNYESA AMB TONYINA

2on PLAT: TRUITA DE BOTIFARRA DOU

POSTRES: TORRIJAS


Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

martes, 21 de febrero de 2017

MENÚ DEL DIA: DIMARTS

1er PLAT. PURÉ PARMANTIER GRATINAT DE PATATES
Ingredients: patata natural kenebek, formatge, llet i mantega

2on PLAT: ESTOFAT DE VEDELLA
Ingredients: carn de vedella ecològica, suc de carn, ceba, tomàquet 

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: plàtan

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA , JULIANA

lunes, 20 de febrero de 2017

MENÚ DEL DIA: DILLUNS

1er PLAT: SOPA DE GALETS

2on PLAT: PENIL CANARI AMB COMPLEMENTS

POSTRES: POMA

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA