1er PLAT: CREMA DE VERDURES
2on PLAT: CUIXETES ROSTIDES
POSTRES: FRUITA: MANDARINES
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 24 de febrero de 2017
jueves, 23 de febrero de 2017
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: MACARRONS BOLOGNYESA AMB TONYINA
2on PLAT: TRUITA DE BOTIFARRA DOU
POSTRES: TORRIJAS
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: TRUITA DE BOTIFARRA DOU
POSTRES: TORRIJAS
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
miércoles, 22 de febrero de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: CIGRONS AMB OU
2on PLAT: LLUÇ AMB PÈSOLS
POSTRES: FRUITA: PERA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: LLUÇ AMB PÈSOLS
POSTRES: FRUITA: PERA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
martes, 21 de febrero de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT. PURÉ PARMANTIER GRATINAT DE PATATES
Ingredients: patata natural kenebek, formatge, llet i mantega
2on PLAT: ESTOFAT DE VEDELLA
Ingredients: carn de vedella ecològica, suc de carn, ceba, tomàquet
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: plàtan
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA , JULIANA
Ingredients: patata natural kenebek, formatge, llet i mantega
2on PLAT: ESTOFAT DE VEDELLA
Ingredients: carn de vedella ecològica, suc de carn, ceba, tomàquet
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: plàtan
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA , JULIANA
lunes, 20 de febrero de 2017
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1er PLAT: SOPA DE GALETS
2on PLAT: PENIL CANARI AMB COMPLEMENTS
POSTRES: POMA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: PENIL CANARI AMB COMPLEMENTS
POSTRES: POMA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)