1er PLAT: PASTÍS PURÉ PARMENTIER GRATINAT.
Ingredients: patata natural kenebek, formatge, llet, mantega, orenga.
2on PLAT: ESTOFAT DE VEDELLA AMB VERDURES.
Ingredients: carn de vedella, pèsols, pastanaga.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: mandarines
Complements: pa de pagés de 250grms, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 20 de noviembre de 2015
jueves, 19 de noviembre de 2015
MENÚ TARDOR: DIJOUS
1er PLAT: AMANIDA VERDA COMPLETA
Ingredients: enciam, pasta, olives, nous, tomàquet, pernil amb dolç, formatge, vinagreta de mel.
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA TRES FORMATGES
Ingredients: massa de pizza, formatge, tomàquet, pernil amb dolç.
POSTRES: NATILLES
Ingredients: natilles de vainilla
MENÚ DIETA: PERNIL AMB DOLÇ A LA PLANXA AMB ORENGA I PASTA BLANCA AMB RAIG D'OLI.
Complements: panet de viena, aigua embotellada
Cuina. MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: enciam, pasta, olives, nous, tomàquet, pernil amb dolç, formatge, vinagreta de mel.
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA TRES FORMATGES
Ingredients: massa de pizza, formatge, tomàquet, pernil amb dolç.
POSTRES: NATILLES
Ingredients: natilles de vainilla
MENÚ DIETA: PERNIL AMB DOLÇ A LA PLANXA AMB ORENGA I PASTA BLANCA AMB RAIG D'OLI.
Complements: panet de viena, aigua embotellada
Cuina. MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
miércoles, 18 de noviembre de 2015
MENÚ TARDOR: DIMECRES
1er PLAT: ARRÓS TRES DELICIES.
Ingredients: arrós, pastanaga, pèsols, blat de moro, pebrot vermell, brocoli.
2on PLAT: LLUÇ AL ALL CREMAT
Ingredients: lluç
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: iogurt
Complements: panet de viena, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: arrós, pastanaga, pèsols, blat de moro, pebrot vermell, brocoli.
2on PLAT: LLUÇ AL ALL CREMAT
Ingredients: lluç
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: iogurt
Complements: panet de viena, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
martes, 17 de noviembre de 2015
MENÚ TARDOR: DIMARTS
1er PLAT: SOPA DE PUERRO AMB PATATA
Ingredients: sopa suau de puerro i patata amb galetes salades.
2on PLAT: TRUITA DE PATATES AMB PA AMB TOMÀQUET.
Ingredients: ous pasteuritzats, patates, pa amb tomàquet
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: pera conferencia
Complements: aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: sopa suau de puerro i patata amb galetes salades.
2on PLAT: TRUITA DE PATATES AMB PA AMB TOMÀQUET.
Ingredients: ous pasteuritzats, patates, pa amb tomàquet
Ingredients: pera conferencia
Complements: aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
lunes, 16 de noviembre de 2015
MENÚ TARDOR: DILLUNS
1er PLAT: CIGRONS ESTOFATS A LA CATALANA.
Ingredients: cigrons, tomàquet, ceba, all, porc, espinacs, caldo de carn.
2on PLAT: CUIXTES DE POLLASTRE AL "AJILLO"
Ingredients: Carn de pollastre rostit, enciam, tomàquets xerri
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: plàtan
Complements: panet de viena, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Imatge:
Ingredients: cigrons, tomàquet, ceba, all, porc, espinacs, caldo de carn.
2on PLAT: CUIXTES DE POLLASTRE AL "AJILLO"
Ingredients: Carn de pollastre rostit, enciam, tomàquets xerri
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: plàtan
Complements: panet de viena, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Imatge:
Suscribirse a:
Entradas (Atom)