1er PLAT: AMANIDA D'ARRÓS.
Ingredients: Arrós blanc, tonyina, tomàquet.
2on PLAT: LLOM ARREBOSSAT AMB ENCIAM
Ingredients: Carn de porc, enciam.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: MELÓ.
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 5 de junio de 2015
jueves, 4 de junio de 2015
EL MENÚ DEL DIJOUS
1er PLAT: AMANIDA VERDA.
Ingredients: Enciam, olives, tomàquet, blat de moro.
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA
Ingredients: Massa de pizza, mozarela, salsa de tomàquet, formatge fresc, pernil amb dolç
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Pera
Ingredients: Enciam, olives, tomàquet, blat de moro.
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA
Ingredients: Massa de pizza, mozarela, salsa de tomàquet, formatge fresc, pernil amb dolç
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Pera
Etiquetas:
Menú del Dia
Ubicación:
Castellcir, Barcelona, España
martes, 2 de junio de 2015
EL MENÚ DEL DIMARTS
1er PLAT: MACARRONS AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: Macarrons, salsa de tomàquet, carn picada.
2on PLAT: CALAMARS A LA ROMANA
Ingredients: Calamars, farina, ou.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Macedònia
Ingredients: Macarrons, salsa de tomàquet, carn picada.
2on PLAT: CALAMARS A LA ROMANA
Ingredients: Calamars, farina, ou.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Macedònia
Etiquetas:
Menú del Dia
Ubicación:
Castellcir, Barcelona, España
Suscribirse a:
Entradas (Atom)