Avui els han preparat el menú de PÍCNIC:
s'ha fet una mica a la carta, ja que la MIREIA i la SANDRA van demanar a cadascú quin contingut volien i s'ha fet de
FUET; BEICON AMB FORMATGE; HAMBURGUESA AMB FORMATGE; CARN ARREBOSSADA; CARN A LA PLANXA AMB FORMATGE
a les 13:00 s'ha entregat a Sant Quirze on hi havia la festa de la Zer
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 28 de abril de 2017
jueves, 27 de abril de 2017
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: PATATES LLEONESES
2on PLAT: TRUITA DE VERDURES
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: TRUITA DE VERDURES
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
miércoles, 26 de abril de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: CREMA DE LLEGUMS AMB CRUIXENTS
2on PLAT: BUNYOLS DE LLUÇ AMB GUARNICIÓ
POSTRES: IOGURT
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: BUNYOLS DE LLUÇ AMB GUARNICIÓ
POSTRES: IOGURT
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
martes, 25 de abril de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: ENSALADILLA RUSA
2on PLAT: LLOM AMB SALSA DE TOMÀQUET FRESC
POSTRES: PLÀTAN
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: LLOM AMB SALSA DE TOMÀQUET FRESC
POSTRES: PLÀTAN
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
lunes, 24 de abril de 2017
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1er PLAT: ESPAGUETIS AMB TOMÀQUET I ORENGA
2on PLAT; POLLASTRE AL AJILLO
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: PRÈSSEC AMB ALMÍBAR I GALETA RÚSTICA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT; POLLASTRE AL AJILLO
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: PRÈSSEC AMB ALMÍBAR I GALETA RÚSTICA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)