DIVENDRES DE SANT JORDI
1er PLAT: ARRÒS DE SANT JORDI
2on PLAT: LLIBRETS DE LLOM AMB TOMÀQUET
POSTRES: PASTIS DE SANT JORDI
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 21 de abril de 2017
jueves, 20 de abril de 2017
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: CIGRONS VIDUS AMB OLI D'OLIVA
2on PLAT: LLUÇ AL FORN AL ALL CREMAT
POSTRES: IOGURT NATURAL
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: LLUÇ AL FORN AL ALL CREMAT
POSTRES: IOGURT NATURAL
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
miércoles, 19 de abril de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: CREMA FREDA DE VERDURES AMB CRISPETES
2on PLAT: HAMBURGUESA ECO VALL-DOSANA AMB AMANIDA D'ESPINACS
POSTRES: PLÀTAN AMB SUC DE PINYA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: HAMBURGUESA ECO VALL-DOSANA AMB AMANIDA D'ESPINACS
POSTRES: PLÀTAN AMB SUC DE PINYA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
martes, 18 de abril de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: AMANIDA DE PASTA
2on PLAT: SALSITXES ROSTIDES AMB ARRÒS I PATATA
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: POMA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: SALSITXES ROSTIDES AMB ARRÒS I PATATA
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: POMA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)