1er PLAT: LLENTIES AMB XORIÇO
2on PLAT: LLONÇA LLAMINERA A LA PLANXA AMB PATATA I TOMAQUET
POSTRES: IOGURT NATURAL
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 3 de febrero de 2017
jueves, 2 de febrero de 2017
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA
2on PLAT: SALSITXES ROSTIDES AMB ENCIAM
POSTRES: MANDARINES
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: SALSITXES ROSTIDES AMB ENCIAM
POSTRES: MANDARINES
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
miércoles, 1 de febrero de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: ARRÓS AMB TOMÀQUET I OU DUR
2on PLAT: CROQUETES DE POLLASTRE AMB ENCIAM
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: PLÀTAN
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: CROQUETES DE POLLASTRE AMB ENCIAM
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: PLÀTAN
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
martes, 31 de enero de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: MENESTRA DE VERDURAS
2on PLAT: BACALLA A LA MEL
POSTRES: MOUSSE DE XOCOLATA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: BACALLA A LA MEL
POSTRES: MOUSSE DE XOCOLATA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
lunes, 30 de enero de 2017
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1er PLAT: AMANIDA DE COLORS
Ingredients: enciam, tomàquet, blat de moro, tonyina, ou dur
2on PLAT: ESPAGUETIS AMB MANDONGUILLES
Ingredients: pasta de espaguetis amb carn de mandonguilles i salsa de tomàquet
POSTRES: FRUITA
Ingredients: taronja amb sucre
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Ingredients: enciam, tomàquet, blat de moro, tonyina, ou dur
2on PLAT: ESPAGUETIS AMB MANDONGUILLES
Ingredients: pasta de espaguetis amb carn de mandonguilles i salsa de tomàquet
POSTRES: FRUITA
Ingredients: taronja amb sucre
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)