1er PLAT: AMANIDA COMPLETA AMB EMBOTITS
2on PLAT: BUTIFARRA AMB MONGETES SEQUES
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: MELÓ
CUINA: MIRIEA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, TERESA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
jueves, 20 de septiembre de 2018
martes, 18 de septiembre de 2018
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: CREMA DE VERDURES DE TEMPORADA
2on PLAT: LLIBRETS DE LLOM AMB PATATES XIP I TOMÀQUET
POSTRES: IOGURT NATURAL
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA i TERESA
2on PLAT: LLIBRETS DE LLOM AMB PATATES XIP I TOMÀQUET
POSTRES: IOGURT NATURAL
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA i TERESA
lunes, 17 de septiembre de 2018
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1er PLAT: ARRÒS PIAF
Ingredients: arròs blanc piaf
2on PLAT: MANDONGUILLES A LA JARDINERA
Ingredients: carn de vedella, pèssols, patata, suc de carn
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: Nectarina
CUINA. MIERIA
MINTORATGE: RAQUEL i TERESA
Ingredients: arròs blanc piaf
2on PLAT: MANDONGUILLES A LA JARDINERA
Ingredients: carn de vedella, pèssols, patata, suc de carn
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: Nectarina
CUINA. MIERIA
MINTORATGE: RAQUEL i TERESA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)