1er PLAT: AMANIDA COMPLERTA.
Ingredients: Enciam, olives, blat de moro.
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA
Ingredients: Massa de pizza, formatge, tomàquet, pernil amb dolç.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Pera
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 29 de mayo de 2015
jueves, 28 de mayo de 2015
EL MENÚ DEL DIOJUS
1er PLAT: FIDEUS AMB BROU.
Ingredients: Fideus, brou pollastre.
2on PLAT: TTUITA DE PATATES AMB ENCIAM.
Ingredients: Truita de Patates, enciam.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Sindia
COMPLEMENTS: Pa i Aigua embotellada
Imatges de la Truita Completa:
Ingredients: Fideus, brou pollastre.
2on PLAT: TTUITA DE PATATES AMB ENCIAM.
Ingredients: Truita de Patates, enciam.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Sindia
COMPLEMENTS: Pa i Aigua embotellada
Imatges de la Truita Completa:
Etiquetas:
Menú del Dia
Ubicación:
Castellcir, Barcelona, España
miércoles, 27 de mayo de 2015
EL MENÚ DEL DIEMCRES
1er PLAT: LLENTIES GUISADES AMB GUARNICIÓ.
Ingredienst: Llentiers, pastanaga, ceba.
2on PLAT: CROQUETES AMB AMANIDA.
Ingredients: Croquetes de pollastre, enciam, tomàquet i olives.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Taronja
Ingredienst: Llentiers, pastanaga, ceba.
2on PLAT: CROQUETES AMB AMANIDA.
Ingredients: Croquetes de pollastre, enciam, tomàquet i olives.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Taronja
Etiquetas:
Menú del Dia
Ubicación:
Castellcir, Barcelona, España
Suscribirse a:
Entradas (Atom)