1er PLAT: AMNAIDA VERDA AMB TOMÀQUET I OLIVES
Ingredients: arròs, llenties, tonyina, olives, tomàquet, blat de moro, cogombre, pastanaga
2on PLAT: PIZZA DE FORMATGE I PERNIL
Ingredients: massa de piza, pernil amb dolç, formatge
POSTRES: PASTÍS DE XOCOLATA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, TERESA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 28 de septiembre de 2018
jueves, 27 de septiembre de 2018
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: VERDURA MONGETA VERDA AMB PATATA
2on PLAT: PEIX AL FORN, MEDALLONS DE LLUÇ AL FORN
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: MACEDÒNIA IOGURT AMB PRÈSSEC I POMA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, TERESA
2on PLAT: PEIX AL FORN, MEDALLONS DE LLUÇ AL FORN
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: MACEDÒNIA IOGURT AMB PRÈSSEC I POMA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, TERESA
miércoles, 26 de septiembre de 2018
MNEÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: AMANIDA DE TOMÀQUET ENCIAM I TONYINA
2on PLAT: ESTOFAT DE VEDELLA AMB PURÉ DE PATATES
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: POMA
CUINA: MIERIA
MONITORATGE: RAQUEL, JULIANA, TERESA
2on PLAT: ESTOFAT DE VEDELLA AMB PURÉ DE PATATES
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: POMA
CUINA: MIERIA
MONITORATGE: RAQUEL, JULIANA, TERESA
martes, 25 de septiembre de 2018
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: ARRÒS TRES DELICIES
2on PLAT: LLOM AMB SALSA DE TOMÀQUET
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS: NECTARINA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, TERESA
2on PLAT: LLOM AMB SALSA DE TOMÀQUET
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS: NECTARINA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, TERESA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)