Estupenda tarda en el taller de galetes de Nadal !!!! és molt divertit cuinar amb bona companyia, gracies a tots per venir. MIREIA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
sábado, 5 de diciembre de 2015
TALLER DE LA MIREIA: GALETES DE NADAL
GALETES DE NADAL:
Estupenda tarda en el taller de galetes de Nadal !!!! és molt divertit cuinar amb bona companyia, gracies a tots per venir. MIREIA
Estupenda tarda en el taller de galetes de Nadal !!!! és molt divertit cuinar amb bona companyia, gracies a tots per venir. MIREIA
viernes, 4 de diciembre de 2015
MENÚ HIVERN: DIVENDRES
1er PLAT: AMANIDA VERDA COMPLETA
Ingredients: enciam, olives, blat de moro, nous, tomàquet
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA DE TONYINA
Ingredients: massa de pizza, tomàquet, tonyina
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: làctics
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA i TERESA
Ingredients: enciam, olives, blat de moro, nous, tomàquet
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA DE TONYINA
Ingredients: massa de pizza, tomàquet, tonyina
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: làctics
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA i TERESA
jueves, 3 de diciembre de 2015
MENÚ HIVERN: DIJOUS
1er PLAT: ARRÓS AMB VERDURES I SOJA
Ingredients: arrós blanc, verdures, blat de moro
2on PLAT: SALSITXES ROSTIDES DE POLLASTRE AMB GUARNICIÓ
Ingredients: salsitxes de pollastre, enciam, olives
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: poma
Complements: pa de pagès de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: arrós blanc, verdures, blat de moro
2on PLAT: SALSITXES ROSTIDES DE POLLASTRE AMB GUARNICIÓ
Ingredients: salsitxes de pollastre, enciam, olives
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: poma
Complements: pa de pagès de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
miércoles, 2 de diciembre de 2015
MENÚ HIVERN: DIMECRES
1er PLAT: SOPA DE PICADILLO
Ingredients: caldo de pollastre, pasta
2on PLAT: HAMBURGUESA DE VEDELLA ECO DE LA VALL-LLOSANA
Ingredient: carn de vedella ecològica, enciam, blat de moro, olives
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: pera conferencia
Complements: pa de pagés de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: caldo de pollastre, pasta
2on PLAT: HAMBURGUESA DE VEDELLA ECO DE LA VALL-LLOSANA
Ingredient: carn de vedella ecològica, enciam, blat de moro, olives
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: pera conferencia
Complements: pa de pagés de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
martes, 1 de diciembre de 2015
MENÚ HIVERN: DIMARTS
1er PLAT: CIGRONS ESTOFATS
Ingredients: cigrons, ou dur, caldo de pollastre, tomaquets
2on PLAT: CALAMARS AMB TEMPURA AL FORN AMB GUARNICIÓ
Ingredients: calamars, enciam, llimona
POSTRES: FRUITA DEL TREMPS
Ingredients: mandarines
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA i TERESA
Ingredients: cigrons, ou dur, caldo de pollastre, tomaquets
2on PLAT: CALAMARS AMB TEMPURA AL FORN AMB GUARNICIÓ
Ingredients: calamars, enciam, llimona
POSTRES: FRUITA DEL TREMPS
Ingredients: mandarines
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA i TERESA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)