El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 23 de septiembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIVENDRES
1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA I OUD DUR
Ingredients: mongeta verda, patata, ou
2on PLAT: HAMBURGUESA ECO AMB TOMÀQUET AMANIT
Ingredients: carn de vedella eco, tomàquet
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients:poma "golden"
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Ingredients: mongeta verda, patata, ou
2on PLAT: HAMBURGUESA ECO AMB TOMÀQUET AMANIT
Ingredients: carn de vedella eco, tomàquet
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients:poma "golden"
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
jueves, 22 de septiembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: CIGRONS VIDÜS
Ingredients: cigrons, bicarbonat, sal
2on PLAT: CUIXA DE POLLASTRE AL FORN AMB PATATA AL CALIU:
Ingredients: carn de pollastre, suc de carn, pastanaga
POSTRES: CREPS
Ingredient: crep, xocolata
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Ingredients: cigrons, bicarbonat, sal
2on PLAT: CUIXA DE POLLASTRE AL FORN AMB PATATA AL CALIU:
Ingredients: carn de pollastre, suc de carn, pastanaga
POSTRES: CREPS
Ingredient: crep, xocolata
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
miércoles, 21 de septiembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: AMANIDA DE PASTA
Ingredients: pasta caragolada, olives tonyina
2on PLAT: LLUÇ AL FORN AMB GUARNICIÓ
Ingredients: lluç, carabassó, llimona
POSTRES. FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: nectarines
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Ingredients: pasta caragolada, olives tonyina
2on PLAT: LLUÇ AL FORN AMB GUARNICIÓ
Ingredients: lluç, carabassó, llimona
POSTRES. FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: nectarines
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
martes, 20 de septiembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: CREMA DE VERDURES
Ingredients: carabassó, pèsols, patata, pastanaga, ceba,formatge, bastonets de pa
2on PLAT: LLIBRETS DE LLOM AMB PATATES XIP
Ingredients: carn de porc, formatge, patates xip
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Ingredients: làctics
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Ingredients: carabassó, pèsols, patata, pastanaga, ceba,formatge, bastonets de pa
2on PLAT: LLIBRETS DE LLOM AMB PATATES XIP
Ingredients: carn de porc, formatge, patates xip
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Ingredients: làctics
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
lunes, 19 de septiembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1er PLAT: ARRÓS BLANC AMB SALSA DE TOMÀQUET I OU
Ingredients: arròs blanc, salsa tomàquet ou dur
2on PLAT: SALSITXES ROSTIDES AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de porc, enciam, olives
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients:prunes
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
Ingredients: arròs blanc, salsa tomàquet ou dur
2on PLAT: SALSITXES ROSTIDES AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de porc, enciam, olives
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients:prunes
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)