El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 23 de septiembre de 2016

IMATGE DE LA SETMANA

Avui l'Alba ha fet 11 anys: la Mireia i la Sandra li han preparat una sorpresa





MENÚ DEL DIA: DIVENDRES

1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA I OUD DUR
Ingredients: mongeta verda, patata, ou

2on PLAT: HAMBURGUESA ECO AMB TOMÀQUET AMANIT
Ingredients: carn de vedella eco, tomàquet

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients:poma "golden"


Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

jueves, 22 de septiembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIJOUS

1er PLAT: CIGRONS VIDÜS
Ingredients: cigrons, bicarbonat, sal

2on PLAT: CUIXA DE POLLASTRE AL FORN AMB PATATA AL CALIU: 
Ingredients: carn de pollastre, suc de carn, pastanaga

POSTRES: CREPS
Ingredient: crep, xocolata

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA


miércoles, 21 de septiembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIMECRES

1er PLAT: AMANIDA DE PASTA
Ingredients: pasta caragolada, olives tonyina

2on PLAT: LLUÇ AL FORN AMB GUARNICIÓ
Ingredients: lluç, carabassó, llimona

POSTRES. FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: nectarines

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

martes, 20 de septiembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIMARTS

1er PLAT: CREMA DE VERDURES
Ingredients: carabassó, pèsols, patata, pastanaga, ceba,formatge, bastonets de pa

2on PLAT: LLIBRETS DE LLOM AMB PATATES XIP
Ingredients: carn de porc, formatge, patates xip

POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Ingredients: làctics

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

lunes, 19 de septiembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DILLUNS

1er PLAT: ARRÓS BLANC AMB SALSA DE TOMÀQUET I OU
Ingredients: arròs blanc, salsa tomàquet ou dur

2on PLAT: SALSITXES ROSTIDES AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de porc, enciam, olives

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients:prunes


Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA