El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 22 de enero de 2016

MENÚ D'HIVERN: DIVENDRES

1er PLAT: AMANIDA VERDA VARIADA COMPLERTA
Ingredients: enciam, olives , tomàquet, blat de moro
2on PLAT: ESTOFAT DE VEDELLA AMB PATATES
Ingredients: carn de vedella, patates bullides, pèsols
POSTRES: FLAM
Ingredients: làctics

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

Imatges: germans bassets i el seu amic gerard







jueves, 21 de enero de 2016

MENÚ D'HIVERN: DIJOUS

1er PLAT: SOPA DE GALETS
Ingredients: pasta de galet, caldo de pollastre
2on PLAT: NUGUETS AMB PATATES
Ingredients: nuguets de peix, patates xip
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: plàtan

Complements: pa i aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

miércoles, 20 de enero de 2016

MENÚ D'HIVERN: DIMECRES

1er PLAT: CREMA DE VERDURES D'HIVERN
Ingredients: verdures, pastanaga, pèsols, formatge cremós, galeta
2on PLAT: TRUITA DE PATATES AMB PA I TOMÀQUET
Ingredients: ous pasteuritzats, patates, pa amb tomàquet

POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: mandarines

Complements: aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge; SANDRA i TERESA

martes, 19 de enero de 2016

DIA DEL DINAR I ALIMENTS XINESOS

Avui hem experimentat amb els aliments típics xinesos que es mengen aquí, han gaudit molt i s'han esforçat amb els estris que utilitzen per a menjar com son els pals. Les imatges han estat fetes per la Mireia i la Sandra durant l'àpat.





















MENÚ D'HIVERN: DIMARTS

Avui cuina i aliments xinesos

1er PLAT: ARRÓS AMB VERDURES I SOJA I ROTLLETS DE PRIMAVERA
Ingredients: arrós saltejat amb verduretes i salsa de soja
2on PLAT: PORC AGREDOLÇ AMB AMETLLES
Ingredients: carn de porc, canyella, pastanaga, salsa de soja, tomàquet, cacauets.
POSTRES: WANT-UN DOLÇ
Ingredients: pasta de want-un farcits

Complements: aigua embotellada, salsa de soja, rotllets de primavera


Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

lunes, 18 de enero de 2016

MENÚ D'HIVERN: DILLUNS

1er PLAT: LLENTIES AMB XORIÇO
Ingredients: llenties, xoriço, caldo, pastanaga, patata bullida
2on PLAT: HAMBURGUESA DE VEDELLA ECO DE LA VALL-LLOSANA
Ingredients: carn de vedella ecológica, enciam, blat de moro, olives
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: làctics, sabors variats

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA