1er PLAT: AMANIDA VERDA COMPLETA.
Ingredients: enciam roma, formatge, pernil dolç, pipes palades, blat de moro, tonyina, pastanaga.
2on PLAT:PIZZA NAPOLITANA AMB PERNIL DOLÇ.
Ingredients: massa de pizza, formatge, pernil amb dolç, mortadel·la.
POSTRES: FLAM CASOLÀ
Ingredients: lactic
Complements: aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 6 de noviembre de 2015
jueves, 5 de noviembre de 2015
MENÚ TARDOR: DIJOUS
1er PLAT: SOPA DE FIDEUS DE CABELL D'ANGEL.
Ingredients: caldo de pollastre, pasta de fideus.
2on PLAT: FILET DE LLUÇ A LA ROMANA
Ingredients: lluç, parmentier de brocoli, tomàquet natural amb herbes provençals.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: plàtan o mandarina.
Complements: panet de viena, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Ingredients: caldo de pollastre, pasta de fideus.
2on PLAT: FILET DE LLUÇ A LA ROMANA
Ingredients: lluç, parmentier de brocoli, tomàquet natural amb herbes provençals.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: plàtan o mandarina.
Complements: panet de viena, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
miércoles, 4 de noviembre de 2015
MENÚ TARDOR
1er PLAT: PÈSOLS AMB PATATA I PASTANAGA.
Ingredients: pèsols,patata bullida, pastanaga
2on PLAT: HAMBURGUESA DE VEDELLA ECO.
Ingredients: carn de vedella eco de la vall-llosana, panet de viena, formatge fresc, enciam, tomàquet.
POSTRES: IOGURT
Ingredients: làctic
Complement: aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Ingredients: pèsols,patata bullida, pastanaga
2on PLAT: HAMBURGUESA DE VEDELLA ECO.
Ingredients: carn de vedella eco de la vall-llosana, panet de viena, formatge fresc, enciam, tomàquet.
POSTRES: IOGURT
Ingredients: làctic
Complement: aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
martes, 3 de noviembre de 2015
MENÚ TARDOR: DIMARTS
1er PLAT: AMANIDA VERDA VARIADA
Ingredients:enciam, olives farcides, formatge, embotit
2on PLAT: BUTIFARRA AMB MONGETES SEQUES.
Ingredients: carn de porc, mongetes seques amb cansalada
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients:mandarines
Complements: panet de viena, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients:enciam, olives farcides, formatge, embotit
2on PLAT: BUTIFARRA AMB MONGETES SEQUES.
Ingredients: carn de porc, mongetes seques amb cansalada
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients:mandarines
Complements: panet de viena, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
lunes, 2 de noviembre de 2015
MENÚ DE TARDOR: DILLUNS
1er PLAT: MACARRONS AMB SALSA DE TOMÀQUET I ORENGA.
Ingredients: pasta de macarrons, salsa de tomàquet fresc, orenga, i formatge ratllat.
2on PLAT: CONTRACUIXA DE POLLASTRE A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: carn de pollastre, salpicó de patates i verdures: pastanaga, olives, cebes, patates
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: plàtan
Complements: panet de viena, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Ingredients: pasta de macarrons, salsa de tomàquet fresc, orenga, i formatge ratllat.
2on PLAT: CONTRACUIXA DE POLLASTRE A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: carn de pollastre, salpicó de patates i verdures: pastanaga, olives, cebes, patates
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: plàtan
Complements: panet de viena, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)