1er PLAT: FIDEGUAY
2on PLAT: LLUÇ AL ALL CREMAT AMB ENCIAM
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 29 de marzo de 2019
jueves, 28 de marzo de 2019
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: AMANIDA DE COLORS
2on PLAT: FIDEUS A LA CAÇOLA MAB CAP DE COSTELLA
POSTRES: IOGURT NATURAL
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: FIDEUS A LA CAÇOLA MAB CAP DE COSTELLA
POSTRES: IOGURT NATURAL
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
miércoles, 27 de marzo de 2019
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PALT: LLENTIES VIDUES
2on PLAT: SALSITXES AMB TOMÀQUET
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: SALSITXES AMB TOMÀQUET
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
martes, 26 de marzo de 2019
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: MONGETA VERDA AMB OU DUR
2on PLAT: BUNYOLS DE BACALLÀ AMB ENCIAM I OLIVES
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: BUNYOLS DE BACALLÀ AMB ENCIAM I OLIVES
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
lunes, 25 de marzo de 2019
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1 er PLAT: ESPAGUETIS A LA CARBONARA
2on PLAT: PERNIL CANARI AMB ARRÒS BLANC I BLAT DE MORO
POSTRES: GELATINA DE MADUIXA AMB IOGURT
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: PERNIL CANARI AMB ARRÒS BLANC I BLAT DE MORO
POSTRES: GELATINA DE MADUIXA AMB IOGURT
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)