1er PLAT: CREMA DE VERDURES
Ingredients: crema de tres verdures, bastonets de pa
2on PLAT: LLOM ARREBOSSAT AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de porc, amanida tres colors
POSTRES: NATILLES
Ingredients: natilles de vainilla
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Imatges: després de dinar, jugant...dibuixant...
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 11 de diciembre de 2015
jueves, 10 de diciembre de 2015
MENÚ HIVERN: DIJOUS
1er PLAT: MACARRONS AMB SALSA DE TOMÀQUET I ORENGA
Ingredients: macarrons, salsa de tomàquet fresc, orenga
2on PLAT: BACALLÀ AMB MEL
Ingredients: bacallà amb tempura al forn i mel, amanida tres colors
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma fuji
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA i TERESA
Imatges: després de dinar, temps de lleure
Ingredients: macarrons, salsa de tomàquet fresc, orenga
2on PLAT: BACALLÀ AMB MEL
Ingredients: bacallà amb tempura al forn i mel, amanida tres colors
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma fuji
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA i TERESA
Imatges: després de dinar, temps de lleure
miércoles, 9 de diciembre de 2015
MENÚ HIVERN: DIMECRES
1er PLAT: LLENTIES AMB XORIÇO
Ingredients: llenties, xoriço, tomàquet, ceba, pastanaga caldo de carn
2on PLAT: PERNIL CANARI AL FORN AMB HERBES AROMÀTIQUES
Ingredients:pernil, orenga arrós, blat de moro.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: plàtan
Complements: pa de barra de pagés, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: llenties, xoriço, tomàquet, ceba, pastanaga caldo de carn
2on PLAT: PERNIL CANARI AL FORN AMB HERBES AROMÀTIQUES
Ingredients:pernil, orenga arrós, blat de moro.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: plàtan
Complements: pa de barra de pagés, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)