El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 11 de diciembre de 2015

MENÚ HIVERN: DIVENDRES

1er PLAT: CREMA DE VERDURES 
Ingredients: crema de tres verdures, bastonets de pa
2on PLAT: LLOM ARREBOSSAT AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de porc, amanida tres colors
POSTRES: NATILLES 
Ingredients: natilles de vainilla

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

Imatges: després de dinar, jugant...dibuixant...








jueves, 10 de diciembre de 2015

MENÚ HIVERN: DIJOUS

1er PLAT: MACARRONS AMB SALSA DE TOMÀQUET I ORENGA 
Ingredients: macarrons, salsa de tomàquet fresc, orenga
2on PLAT: BACALLÀ AMB MEL
Ingredients: bacallà amb tempura al forn i mel, amanida tres colors
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma fuji

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA i TERESA

Imatges: després de dinar, temps de lleure




miércoles, 9 de diciembre de 2015

MENÚ HIVERN: DIMECRES

1er PLAT: LLENTIES AMB XORIÇO
Ingredients: llenties, xoriço, tomàquet, ceba, pastanaga caldo de carn
2on PLAT: PERNIL CANARI AL FORN AMB HERBES AROMÀTIQUES
Ingredients:pernil, orenga arrós, blat de moro.
POSTRES:  FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: plàtan

Complements: pa de barra de  pagés, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA