1er PLAT: FIDEGUAY
2on PLAT: POLLASTRE A LA PANXA AMB GUARNICIÓ
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: PERA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 24 de mayo de 2019
jueves, 23 de mayo de 2019
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA BULLIDA
2on PLAT: MANDONGUILLES AMB TOMÀQUET
POSTRES: MOUSSE DE MADUIXA
CUIAN: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: MANDONGUILLES AMB TOMÀQUET
POSTRES: MOUSSE DE MADUIXA
CUIAN: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
miércoles, 22 de mayo de 2019
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: CIGRONS AMB RAIG D'OLI D'OLIVA
2on PLAT. LLOM ARREBOSSAT AMB TOMÀQUET
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: PLÀTAN
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT. LLOM ARREBOSSAT AMB TOMÀQUET
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: PLÀTAN
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
martes, 21 de mayo de 2019
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: AMANIDA D'ARRÒS
2on PLAT: BACALLÀ AMB ENCIAM
POSTRES: IOGURT NATURAL
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: BACALLÀ AMB ENCIAM
POSTRES: IOGURT NATURAL
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
lunes, 20 de mayo de 2019
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1er PLAT: MACARRONS A LA CARBONARA
2on PLAT: PERNIL CANARI AMB GUARNICIÓ
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: PRÈSSEC
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: PERNIL CANARI AMB GUARNICIÓ
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: PRÈSSEC
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)